Hondenshampoo van Beeztees

Hondenshampoo van Beeztees, de ideale vachtverzorging!

Je hond wassen kan een hele klus zijn. De hond die niet echt meewerkt, uitkijken dat er geen sop in de ogen of oren komt en dan ook nog zorgen dat hij wel echt schoon wordt. Dit kunnen we in sommige situaties niet makkelijker maken, maar we kunnen er wel voor zorgen dat je hond langer fris ruikt en, heel belangrijk, dat je een hondenshampoo kunt gebruiken ook past bij de vacht van jouw hond. De verschillende soorten shampoo’s van Beeztees zijn ontwikkeld voor de verzorging van de diverse vacht- en huidtypes. Hiermee ga je bijvoorbeeld lastige klitten te lijf of zorg je ervoor dat jouw hond weer mooi wit (of zwart) wordt. Naast de shampoo en conditioner zitten er ook twee sprays in de Beeztees hondenshampoo lijn. Met deze droogshampoo-spray kun je het echte badderen nog even uitstellen, maar ruikt je hond wel schoon en fris!

Beeztees Hondenshampoo lijn

Beeztees Care hondenhampoo

Care shampoo

Een hydraterende en verzorgende haarshampoo met waterlelie extract voor een gezonde en mooi glanzende vacht. Heeft een mild reinigende werking en maakt het haar zacht en soepel.

Beeztees Care conditioner

Care Conditioner

Hydraterende haarverzorging met waterlelie extract voor optimale vachtverzorging. Maakt het haar makkelijker te doorkammen, zacht en soepel.

Beeztees Colour hondenshampoo black

Colour shampoo black

Geschikt voor honden met een zwarte vacht. De toevoeging van Olive Oil heeft een verzorgende werking en zorgt voor een soepele, zachte en gezonde vacht.

Beeztees Colour hondenshampoo white

Colour shampoo white

Geschikt voor honden met een witte vacht. De toevoeging van Rice extract heeft een verzorgende werking en zorgt voor een soepele, zachte en gezonde vacht.

Beeztees puppyshampoo

Puppy shampoo

Deze milde shampoo met Milk Proteïnen is geschikt voor de pup en de jonge hond. Het Milk Proteïnen heeft een verzorgende en hydraterende werking voor de jonge vacht en tast de natuurlijke vetlaag niet aan.

Beeztees Tangle Fix hondenshampoo

Tangle Fix shampoo

Anti-klit shampoo voor honden met een lange vacht en moeilijk doorkambaar haar. De toevoeging Macadamia Oil zorgt voor een soepele, zachte vacht en helpt bij het voorkomen van klitten.

Beeztees Neutral hondenshampoo

Neutral shampoo

Reinigt de vacht op een milde wijze zonder parfum. Helpt de vacht een galzende, gezonde en natuurlijke uitstraling te geven. Zeer geschikt voor honden met een gevoelige huid.

Beeztees Skin & Care hondenshampooSkin&Care shampoo
Helpt bij de voorkoming van roos door de toevoeging van Tea Tree Oil en Piroctone Olamine en heeft een verzachtende werking op de (gevoelige) huid van honden.

Beeztees repair hondenshampoo

Repair Shampoo

Helpt de droge en beschadigde vacht door de combinatie van Aloë Vera en havermout te herstellen. De shampoo heeft een hydraterende en verzorgende werking voor een optimale conditie van de vacht.

0791015

Vital Shampoo

Zeer geschikt voor honden met een doffe en futloze vacht. De combinatie van Aloë Vera en Pro-vitamine B5 helpt het haar te herstellen en hebben een vitaliserende werking.

Droogshampoo voor honden

Naast shampoo en conditioner hebben we ook een droogshampoo ontwikkeld voor de hond. Met deze droogshampoo kun je de hond opfrissen en lekker laten ruiken na bijvoorbeeld een boswandeling of een middag spelen met vriendjes. De droogshampoo spray is makkelijk te gebruiken spray de vacht vanaf 30 cm afstand in en laat dit 2 minuten laten inwerken. Kam vervolgens de vacht goed door. Voorkom dat de spray in de ogen en oren van uw hond komt.

Beeztees Dry Clean SprayDry Clean Spray
Deze Dry Clean Spray heeft een reinigende werking en hoeft niet uit de vacht gespoeld te worden met water. Erg handig om de vacht schoon te houden tussen wasbeurten in. Erg geschikt voor honden die niet graag gewassen worden.

Beeztees Tangle Fix SprayTangle Fix Spray
Anti-klit spray voor honden met lange vacht en moeilijk doorkambaar haar. De toevoeging van Macadamia Oil zorgt voor een soepele, glanzende vacht en helpt bij voorkomen van klitten.