Animal Event: Golden Retriever plays with bubbles ( bubble blower)

Animal Event: Fun voor iedereen!

Korte broekjes, hijgende honden en smeltende ijsjes. Op de tiende editie van Animal Event was er volop zon! Plezier, spelen in het water en happen naar de bellenblaas. Het was gezellig druk op Animal Event 2016 en Beeztees was ruimschoots aanwezig.

Zonovergoten dagen

Vrolijke gezichten en blije honden! Een weekend vol fun, plezier en gezelligheid. Genoeg muziek, gratis goodiebags en verkoeling voor de dieren. Doggydiving was een succes evenals het spelen met de Beeztees apportino’s in het water. Onze Beeztees hond en kat vonden het heerlijk om met de kinderen en andere honden te spelen of te knuffelen. De bellenblaas zorgde voor nog meer vrolijkheid bij de kinderen en de viervoeters. Happen, klappen en achter de bellen aanrennen om vervolgens uit te rusten in de rij voor de goodiebags. Elk beestje werd verwend. Gelukkig waren er ook genoeg plekken met schaduw en bakken met water aanwezig om af te koelen. In het Beeztees Funpark zorgden kenners in de workshoppiste voor spectaculaire shows, leerzame demonstraties en veelzijdige workshops.

Animal Event: Fun voor iedereen!Animal Event: Fun voor iedereen!Animal Event: Fun voor iedereen! Beeztees goodiebag

Animal Event: Fun voor iedereen!
Animal Event: Fun voor iedereen! Labrador mascotteAnimal Event: Fun voor iedereen!

Animal Event voor ieder wat wils!

Maar Animal Event is niet alleen leuk voor mensen met hun hond. Er is ook gedacht aan alle andere huisdieren. Konijnen die ganzenbord spelen, geiten die een parcours afleggen of slangen die om je nek kronkelen. Het Animal Event is ruim opgezet en interessant voor alle huisdiereigenaren. Samen dansen op de beat van de muziek of kijken naar de getrainde honden onder het genot van een ijsje of een lekker frietje. Een festival voor mens en dier, een gouden en unieke combinatie die niet meer stuk kan!

Jouw huisdier op de foto

Heb jij nog leuke foto’s? We zien de foto’s graag tegemoet en wie weet vind je jouw trouwe viervoeter, vrolijke kat, knuffelig konijn of kleurvolle vogel terug op Facebook, Instagram of Pinterest van Beeztees!

Deze kan je sturen naar: socialmedia@beeztees.com.