Honden cadeaus, hieperdepiep hoera: hond en meisje aan de taart

Honden cadeaus, hieperdepiep hoera!

Hoera! Jouw lieve hond is jarig, het is dierendag of je nieuwe puppy mag eindelijk mee naar huis! En daar horen natuurlijk honden cadeaus bij! Maar een cadeau kiezen kan lastig zijn. Hij kan tenslotte niet zelf vertellen wat hij graag zou willen. Toch zijn er een aantal simpele, maar leuke ideeën om je hond deze dag extra te verwennen.

Smikkelen en smullen

Is de hond jarig of heeft hij eindelijk een nieuw kunstje onder de knie? Er zijn tal van mogelijkheden om de hond hiervoor te belonen en dat maakt de keuze er niet makkelijker op. Een snack of snoepje doet het altijd goed en het mag deze dag natuurlijk wat groter, uitgebreider of luxer zijn dan normaal. Taart eten wij als mensen ook op belangrijke gelegenheden, maar zeker niet elke dag. En wat kunnen wij vrolijk worden van zo’n kleurig en zoetig stukje cake op het bord. Dan zijn er natuurlijk ook weer ontelbare soorten snacks, hondenbotten en staven. Kies een snack waarvan je zeker weet dat je trouwe viervoeter het lekker vindt of laat hem zelf iets uitzoeken. Cadeautasjes_Compilatie

Een verjaardagsoutfit of ravotten

Is het smikkelen en smullen achter de rug of geef je liever iets anders dan een luxe snack? Een speeltje valt ook vaak goed in de smaak. Een denkspelletje voor zijn hersens, een stevig speelgoed voor bijtgrage honden, een flos voor het samenspel of apporteerspelletjes in het water. Voor ieder wat wils. En een keer iets anders uit proberen is ook leuk, zoals een denkspelletje. Hierbij kan jouw hond zichzelf prima vermaken en kan je op zijn verjaardag toch even de aandacht ergens anders op vestigen. Ook bij speelgoed is er veel keus. Neem daarom ook de tijd om te kijken wat er is en iets te zoeken waarvan je hond denkt dat hij het leuk vindt. Want net zoals bij mensen is het altijd afvragen of het cadeau daadwerkelijk in de smaken valt.

Wil je de plank zeker niet misslaan en wil je jouw trouwe viervoeter zien rondspringen van blijdschap? Stel dan een leuk pakket samen. Een overheerlijke snack (of twee), een speeltje, een halsbandje, een zak voer, een knuffeltje, een massageborstel en een lichtgevende hondenriem en stop alles bij elkaar in een doos of tasje. Zo zien je honden cadeaus er leuk uit, is het een genot om naar te kijken en heeft je hond de dag van zijn leven. Het leuke is dat het tasje of de verpakking meegeteld kan worden als cadeau. Honden zijn er vaak dol op.

Honden cadeaus? Lekker een dagje weg

Geef je hond liever een dagje weg in plaats van honden cadeaus? Dat kan natuurlijk ook. Een dagje weg vindt iedereen wel leuk en het is gezond voor beiden! Er zal genoeg leuke plekken om naar toe te gaan of evenementen te bezoeken. Een attractiepark, zoals Slagharen, Bobbejaanland of avonturenpark Hellendoorn waar honden (aangelijnd) toegestaan zijn. Een dagje naar het strand, het water, de bossen of een wandelpark. Een openluchtmuseum of een groot speeltuin waar je hond urenlang kan rondrennen, spelen en ravotten. Genoeg keuze om er samen met jouw trouwe viervoeter een geweldige en spetterende dag van te maken.