Hallo blogger, vlogger, instagrammer,

Als je op deze pagina bent beland, hebben we in ieder geval één ding met elkaar gemeen: liefde voor dieren. Wij van Beeztees willen de dagelijkse momenten tussen huisdier en baasje zo leuk mogelijk maken.

Of je nu een nieuwe pup of kitten krijgt, erop uit gaat met je grote vriend of gewoon gezellig in de tuin gaat spelen. Bij ons vind je altijd wel een tof product voor het juiste moment. Dit willen we aan zoveel mogelijk baasjes laten weten. Daarvoor zoeken we de samenwerking op met rolmodellen a.k.a. influencers die net zo van plezier maken houden als wij. Ben jij ook helemaal Beeztees? Join the pack! 

Wie zoeken wij?
Maandelijks introduceren wij nieuwe producten en/of concepten en we zoeken influencers die ons helpen om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met onze producten. We zijn op zoek naar bloggers, vloggers en instagrammers met minimaal 5000 volgers, die aansluiten bij onze kernwaarden: inventief, eigenwijs, actief en fun!

Wat bieden wij?
– Regelmatig producten die passen bij jouw huisdier/account
– Testen van de allernieuwste producten
– Regelmatig reposten van jouw account

Doe je mee? Vul je gegevens in op deze pagina en je ontvangt heel snel van ons een mail. We willen je graag leren kennen.

Op Instagram zien we de mooiste foto’s voorbij komen van dieren met onze producten. Als je de hashtag #beezteespack gebruikt, geef je ons direct toestemming om deze te reposten, uiteraard met tag.