Vermiste hond keert terug met bijzondere vrienden.

Ver weg in het hart van ieder hondenbaasje zit een plekje vol angst dat je beste vriend zou kunnen weglopen, verdwalen en niet meer terug komen. De familie Krier uit het Amerikaanse Kansas keek deze angst recht in de ogen toen zij dachten hun trouwe viervoeter nooit meer te zien. Totdat de zwarte labrador op een doodnormale donderdagochtend onverwachts terugkeerde. Maar de kleine boef was niet alleen.

De echtgenote van Kyle Krier had de hond ’s avonds uitgelaten, zodat hij zijn behoefte in de tuin kon doen. Maar het stel zag de hond niet meer terug. “Mijn vrouw vertelde dat ze een lichte hond in de tuin gezien had, maar Bo was verdwenen.” schrijft Kyle Krier op Facebook.

“We hebben die avond overal naar hem gezocht, maar konden hem niet vinden. Daarna besloten we om weer naar huis te gaan en daar op hem te wachten. Maar hij kwam niet terug. Ik trok er de volgende morgen weer op uit, maar zonder succes. Ik kon nergens een spoor van hem vinden.”

Nadat ze bijna alle hoop hadden opgegeven, kregen ze een tip van mensen die een zwarte hond hadden gezien. Zo’n 10 kilometer verder op.

De avonturiers samen op weg naar huis.

“Mijn vrouw kreeg een telefoontje dat er een zwarte labrador was gezien, met nog een andere hond. Toen ze me belde wist ik meteen dat dit om onze Bo ging. Ik ben weg gegaan van mijn werk om meteen te gaan zoeken.”

Hij vond zijn hond. Maar Bo was niet alleen. Tijdens zijn avontuur heeft hij twee vrienden gemaakt, een andere hond en een GEIT! In de video is hun hartverwarmende terugkomst te zien. Bo stapt meteen enthousiast in de pick-uptuck van zijn baasje. Van baasje Kyle mochten ook de nieuwe vrienden van Bo mee in de truck.

De video die Kyle op Facebook plaatste is wel meer dan 10 miljoen keer bekeken. Later bleek al snel dat de nieuwe vrienden vlakbij wonen bij twee gezinnen in de zelfde buurt. Dit opmerkelijke trio kan dus nog veel vaker op avontuur. Één ding is zeker, dit drietal is wereldberoemd.