Hond verkoelen

TOP 10 KOELSTE PRODUCTEN 

De lekkerste verkoeling voor de hond

De eerste hete dagen hebben we inmiddels al achter de rug en de zomer is nog maar net begonnen. Het is super belangrijk om jezelf goed te beschermen tegen de hitte, maar ook jouw trouwe viervoeter heeft verkoeling nodig. Beeztees presenteert de top 10 koelste producten! 

10. Eetbak Fresco 

Op warme dagen is er niets lekkerder dan super koud water. Dat geldt ook voor jouw grote vierpotige vriend. De Beeztees Fresco is een hondenvoer- of drinkbak met een ingebouwd koelelement. Dit koelelement zorgt ervoor dat het water langer koud en het (nat)voer langer vers blijft. Het bakje, dat is gevuld met speciale gel balletjes, kan worden gevuld met water via het dopje aan de bovenkant en vervolgens in de koelkast worden geplaatst voor ongeveer 2 uur.

Blog hond verkoelen

9. Quick Cooler Koelhalsbanden 

De Beeztees Quick Cooler Hondenhalsband is speciaal ontwikkeld om jouw huisdier verkoeling te geven op warme zomerse dagen. Deze halsband is namelijk gevuld met koelkristallen, die gedurende enkele dagen verkoeling geven. Bovendien is deze Quick Cooler halsband eenvoudig in gebruik! Gebruiksaanwijzing: Om het product te activeren, leg je het in koud kraanwater voor 20 tot 35 minuten terwijl je het af en toe zachtjes kneed. Zorg ervoor dat je de Quick Cooler uit het water haalt, zodra de Quick Cooler tot maximaal de helft van zijn oorspronkelijke grootte is uitgezet.

Verkoelen hond

8. Toucanie 

Weet jouw hond soms niet meer waar hij met de hitte naar toe kan. Dan is dit hondenspeeltje echt iets voor jouw trouwe viervoeter. Het Beeztees hondenspeeltje Toucanie is namelijk voorzien van een zelfkoelende stof. Wanneer de hond het speeltje vastpakt of aanraakt, wordt de warmte van het huisdier overgedragen naar de stof. De stof kan de warmte snel opnemen, waardoor het een verkoelend effect geeft voor de hond. Bovendien drijft de Beeztees Toucanie, dus jouw hond kan ermee in het water spelen.

Hond verkoelen

7. Drijvend speelgoed 

Een hondenzwembad is niet compleet zonder speelgoed. En dan het liefst speelgoed in vrolijke en zomerse kleuren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een grappige octopus, knalroze flamingo of een groot waterijsje? Door jouw hond in het zwembad te laten spelen, zorg je ervoor dat hij zichzelf koelt, en toch niet weet te vervelen! 

Blog_ hond verkoelen

6. Fill n Freeze

Een leuk ijsje voor jouw hond, de Beeztees Fill n Freeze ijsjes. Dit ijsje is gemaakt van siliconen en is de ultieme verkoeling voor jouw hond tijdens warme zomerdagen. Aan de onderkant is een opening, waar je het ijsje kan vullen met water. Nadat het ijsje is gevuld, leg je het ijsje in de vriezer zodat het water kan bevriezen. Na een tijdje geef je het ijsje aan jouw hond, zodat hij of zij heerlijke verkoeling heeft in de bek.

Blog_hond verkoelen

5. Apportino’s 

De Beeztees Apportino’s zijn leuk speelgoed voor jouw hond. Deze ring is gemaakt van TPR, wat een combinatie is van plastic en rubber en daardoor sterk maar buigzaam materiaal. Dit speeltje kun je gebruiken om te apporteren. Het voordeel van dit speeltje is, dat het in het water kan worden gegooid, de apportino’s blijven namelijk drijven. Dat is na een dag in de warmte natuurlijk wel ontzettend lekker. Zo kun je samen met jouw hond, lekker actief bezig zijn in de buitenlucht. 

Hond verkoelen

4. Sprinklermat Stay Cool

De Beeztees Stay Cool Sprinkler Mat is een echte eye catcher. En ook een enorme hit deze zomer. Niet alleen qua vormgeving, maar ook qua functionaliteiten. Soms zal jouw hond geen zin hebben in een wandeling tijdens een warme zomerse dag, maar wil hij of zij wel graag verkoeling. Door de komst van deze mat is dit mogelijk! De sprinkler mat bevat aan de rand verschillende sprinklers. Door de mat aan te sluiten op een waterslang, door middel van het bijgeleverde koppelstuk, wordt er uit deze gaatjes water gesproeid. Het enige wat jouw hond hoeft te doen is, lekker te gaan liggen op de mat en te genieten van de waterstralen!

Blog_verkoelen hond

Foto: @goldenprinceleo

3. Waterfontein voor de hond Splashy 

Deze waterfontein geeft jouw hond verkoeling op warme zomerdagen! Dankzij de Beeztees Splashy waterfontein kan jouw hond buiten lekker vers water drinken, maar, nog leuker, ook spelen met de waterstraal! De waterfontein sluit je aan op een tuinslang en is dan direct klaar voor gebruik. Jouw hond kan met zijn poot op het pedaal stappen om het apparaat te activeren. Het pedaal is voorzien van een anti slip laag, zodat jouw hond veilig kan spelen.

Blog_verkoelen hond

Foto: @Nuovapandorathefrench

 

2. Quick Cooler Koelmatten 

De Beeztees Quick Cooler Koelmatten zijn zelf activerende kant en klare koelmatten die direct te gebruiken zijn. Met deze mat, zorg je ervoor dat jouw hond voldoende verkoeling krijgt tijdens warme zomerse dagen. De lichaamsdruk van jouw hond zorgt ervoor dat de koelmat wordt geactiveerd, waarna het lichaam van je hond voor enkele uren koel blijft. Om de koelmat opnieuw te activeren, mag de mat een aantal minuten niet worden gebruikt. De Beeztees Quick Cooler Koelmat kan overal worden gebruikt en is eenvoudig schoon te maken. Bovendien kan de mat worden opgevouwen, zodat je de mat ook gemakkelijk mee kunt nemen. De koelmatten zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en designs.

Blog_honden verkoelen

1. Doggy Dip Hondenzwembad 

Spetter, spieter, spater, jouw hondje lekker in het water. Het Beeztees Doggy Dip zwembad is een echt hondenzwembad, die zorgt voor voldoende verkoeling voor jouw trouwe viervoeter. Dit zwembad is gemakkelijk op te zetten en te vullen met water. Het zwembad is voorzien van een afsluitbare stop, waardoor je ook eenvoudig het water weg kan laten lopen. Het zwembad is gemaakt van robuust en sterk materiaal, waardoor het wel tegen wat watergeweld kan. Met dit zwembad laat je jouw hond ook eens lekker genieten van een vakantie in eigen land.

Hond verkoelen