Petfluencers in Nederland

#PET25 – Invloedrijke huisdieren in Nederland

In Nederland wonen maar liefst 27 miljoen huisdieren. Stuk voor stuk geliefd en ieder met hun eigen verhaal! Een aantal van deze huisdieren besloot om zijn of haar verhaal te delen met the World Wide Web. En via hun eigen Instagram account geven ze een inkijkje in hun spannende privéleven. Ter ere van dierendag hebben we onderzoek gedaan naar de leukste Petfluencers op Instagram.

Petfluencers in NederlandDeze vriendelijke viervoeters en gevleugelde vrienden hebben behoorlijk succes. Zo heeft de nummer 2 op onze lijst, een prachtige kat, evenveel volgers als Eva Jinek. Zijn er cavia’s met meer volgers dan Mattie Valk. En heeft een kat genaamd Cola, 10x (!) zoveel volgers als het officiële account van Coca Cola Nederland.

In het magazine vertellen we wat juist deze accounts zo bijzonder maakt en delen we leuke feitjes over deze huisdieren op Instagram!

Download het magazine!

In de #PET25 lees je het verhaal van deze invloedrijke huisdieren. Klik op de knop om het magazine gratis te downloaden!

* Er zijn nog heel veel meer fantastische accounts op Instagram, ook met meer volgers. Voor de #PET25 hebben wij een selectie gemaakt.