Huisdieren op instagram om te volgen

#PET25 – De leukste huisdieren op Instagram

In Nederland wonen maar liefst 35 miljoen huisdieren. Stuk voor stuk geliefd en ieder met hun eigen verhaal! Een aantal van deze huisdieren besloot om zijn of haar verhaal te delen met the World Wide Web. Instagram barst van de geweldige accounts van huisdieren, die dagelijks hun lief en leed met ons delen. Speciaal voor dierendag hebben wij 25 top accounts om te volgen op een rijtje gezet. 

Huisdieren op instagram om te volgenDeze vriendelijke viervoeters hebben behoorlijk succes. Zo is er een otter met meer volgers dan 100.000 fans.  En heeft een kat genaamd Cola bijna 10x (!) meer volgers dan het officiële account van Coca Cola Nederland.

In het magazine vertellen we wat juist deze accounts zo bijzonder maakt en delen we leuke feitjes over deze huisdieren op Instagram!

Download het magazine!

In de #PET25 lees je het verhaal van deze invloedrijke huisdieren. Klik op de knop om het magazine gratis te downloaden!

* Er zijn nog heel veel meer fantastische accounts op Instagram, ook met meer volgers. Voor de #PET25 hebben wij een selectie gemaakt.