ALLES VOOR JE “OUDE” VRIEND

Jouw lieve hond is al jaren bij jou! Hij of zij geeft jou veel plezier en het is dan ook fijn om jouw hond alles te geven wat hij of zij nodig heeft. In de loop van de jaren veranderen de behoeften van de hond, omdat deze “senior” wordt. Zo worden ze misschien wat kreupel of kunnen ze minder goed zien. Je kunt jouw grote vriend een beetje helpen met de juiste producten.

Orthopedische hondenkussens

Laten we beginnen met één van de belangrijkste dingen voor een oudere hond, een goede nachtrust! Het kan goed zijn dat jouw hond door de jaren heen gewrichtsproblemen heeft ontwikkeld. Dan biedt een orthopedisch hondenkussen uitkomst! Naast dat deze hondenkussens extra steun bieden, liggen ze ook nog eens erg prettig voor jouw hond.

Een orthopedisch hondenkussen zorgt ervoor dat de druk op zowel de gewrichten als de rug van de hond wordt verminderd. Het kussen is namelijk gevuld met regulier schuim met daarop een laag memory foam. Dit zorgt ervoor dat het kussen zich vormt naar het lichaam van jouw hond. Bovendien zorgt de sherpa fleece stof aan de bovenkant ervoor dat je hond extra zacht ligt! De orthopedische kussens hebben we in verschillende soorten, maten en kleuren!

Denkspellen

Een manier om een oudere hond te stimuleren is door traktaties op te nemen in het spel. Deze spelletjes zorgen ervoor dat de hond zal opstaan en bewegen, maar ook dat de hersenen worden gestimuleerd om problemen op te lossen. De oudere hond mentaal stimuleren kan met behulp van leuke denkspellen. Hierin verstop je snacks voor jouw hond, waardoor hij ook direct wordt beloond zodra hij de snack heeft gevonden.