Beeztees leerwerk: handwerk én topkwaliteit!

Met oog voor detail en gemaakt in Duitsland

Handwerk

In onze leerfabriek in Duitsland worden veel verschillende producten gemaakt, zoals: looplijnen, dressuurlijnen en halsbanden. Op ieder detail wordt gelet en de kwaliteit van het product staat centraal.

Ervaring en passie zijn twee van de belangrijkste componenten die nodig zijn om  goede producten te maken. Veel van onze medewerkers werken al jarenlang in het bedrijf en zijn bekend met alle processen. Door middel van handwerk wordt er iedere keer weer voor gezorgd dat het leerwerk van een hoge kwaliteit is.

Naast de jarenlange ervaring, maken we ook gebruik van de meest gevarieerde stoffen om ervoor te zorgen dat onze lederwaren tot in het kleinste detail perfect zijn. Daarnaast zijn er ook nog bepaalde artikelen die iets “extra’s” krijgen door het gebruik van strassjes en sier klinknagels. Door deze mooie en speciale producten gaat jouw hond nooit ongezien over straat!

Topkwaliteit

Door de kennis van onze ervaren medewerkers en de constante controles die worden uitgevoerd tijdens het productieproces, wordt een hoge product kwaliteit gegarandeerd. Onze producten zien er dus niet alleen mooi uit, maar ze zijn ook nog eens van een geweldige kwaliteit.

Buffallo collectie

Fluweelzacht

Gewaxt en waterproof

Krassen zijn met warmte eenvoudig weg te halen

Comfort collectie

Gewaxt

Natuurlijke kenmerken zijn mooi zichtbaar

Mooie, luxe gevouwen afwerking

Connex collectie

Gewaxt

Plantaardig gelooid, duurzaamheid

Europees leder en extra stevig

Cork collectie

Uitgevoerd met een fraaie kurkuitstraling

Natuurlijke kenmerken zijn mooi zichtbaar

Extra stevig

Vintage collectie

Leerstructuur is duidelijk zichtbaar

Halsbanden uitgevoerd met vierkante studs

Zachte touch

Rondo Windhond collectie

Gewaxt en waterproof

Plantaardig gelooid

Duurzaam

Hoe onderhoud je leer?

Om langer te kunnen genieten van ons leerwerk hoef je niet veel te doen. Als er sprake is van licht vuil, kun je het gewoon met een vochtige doek of spons afdoen. Droog het leer niet op een plek waar het warm is (bijvoorbeeld de verwarming), want de hitte kan leiden tot scheuren in het leer. Het af en toe gebruiken van oliën of vetten speciaal voor leer helpen de kwaliteit van het leer te behouden. Houd in gedachte dat leer een natuurlijk product is en dat het daarom kan leiden tot kleurafwijkingen. Verkleuring kan ook ontstaan door het gebruik van verschillende verwerkingstechnieken.

Ben je benieuwd geworden naar het leerwerk? Zoek direct een webshop of een winkel bij jou  in de buurt.