Hieperdepiep hoera!

Hiep hiep hoera… Er valt iets te vieren! Je huisdier is jarig, er is een pup of kitten geboren, het is dierendag. Genoeg redenen om eens een cadeau mee te nemen! Honden cadeaus, spellen voor katten of krabpalen voor konijnen. Je kunt het zo gek niet bedenken.

Verjaardag

Honden cadeaus, hieperdepiep hoera: hond en meisje aan de taart

Één keer per jaar is het zover. Jouw lieve huisdier is jarig en dit laat je natuurlijk niet aan je voorbij gaan. Deze dag mag hij extra verwend worden met speelgoed als een knuffel, apporteerstok, speelmuisje gevuld met catnip of een knaagtunnel. Geef je deze dag liever een groot bot, tonijnsnoepjes of een knaagsteen. Geen probleem, waar jouw huisdier vrolijk van wordt is altijd een goed cadeau!

Feestdagen

Gezinshonden: welke zijn er? Beeztees maakt de selectie: Labrador met jongetje

Met Kerstmis, het nieuwe jaar of Sinterklaas is het ook ontzettend leuk om tussen alle cadeautjes ook het huisdier niet te vergeten. Er zijn ieder jaar weer speciale nieuwe cadeautjes voor de feestdagen te vinden in de winkels. Zoals een adventskalender met koekjes, een echte honden kerstmuts of een eetbare kerstkaart!

Een nieuwe pup of kitten!

Wat heb je nodig voor een hond: happy puppy

Een nieuw gezinslid komt eraan. Eindelijk gezwicht en het beestje is al onderweg. De praktische spullen als een bench, een mand en een looplijn met halsband zijn al binnen. Maar je wil natuurlijk het kleine beestje ook met vol enthousiasme verwelkomen met wat traktaties en wat leuk speelgoed waar hij gelijk mee kan spelen. Niks is zo fijn als dat je nieuwe pup, kitten of konijntje zich zo snel mogelijk thuis voelt en binnen no time uit zijn schulp kruipt. Meer over de basisbenodigdheden voor een nieuw huisdier vind je hier!