Dit jaar viert Beeztees het griezeligste feestje van het jaar weer mee! Met leuke nieuwe producten passend binnen het thema, kunnen honden en katten ook tijdens Halloween goed verwend worden. De collectie bestaat uit verschillende pluche speeltjes en flostouwen voor honden. En natuurlijk mogen speeltjes voor de kat ook niet ontbreken. Met onze kattenhengels en andere kattenspeeltjes kan het griezelfeest beginnen!

Ontdek hieronder onze spooky Halloween collectie om samen met jouw huisdier te griezelen!

Pumpki

De Halloween Pumpki is gemaakt van pluche en goed gevuld. Hierdoor is dit hondenspeeltje aangenaam voor jouw hond om in zijn of haar bek te nemen of om er heerlijk tegenaan te kruipen.

Spin Itsy 

Spin Itsy is te gek hondenspeelgoed met flostouw. Deze spin is gemaakt van heerlijk zacht pluche en geeft door de toevoeging van de pieper in het lijfje extra speelplezier.

Spooky Donuts

De ronde vorm en het gat in het midden van de Spooky Donuts, maken spelen met deze donuts extra leuk voor jouw hond. De donuts bevat geen piepje, zodat jouw hond er in alle rust mee kan spelen. Ook fijn voor het baasje!

Mummy

Een mummy is natuurlijk niet weg te denken tijdens Halloween. Daarom past dit hondenspeeltje perfect bij dit thema. De mummy is gemaakt van pluche en heeft een piep, wat zorgt voor extra speelplezier.

Flossy Vleermuis

Deze angstaanjagende Flossy Vleermuis kan, ondanks zijn enge uiterlijk, toch het lievelingsspeelgoed van jouw hond worden. In het hoofd zit een piep verwerkt zit, in de vleugels knisperfolie en aan de onderkant zijn nog twee flostouwen toegevoegd.

Flossy Spin

Deze Flossy Spin is in zijn geheel gemaakt van katoenen flostouw. Het lijf en de kop bestaat uit touw wat opgerold is tot een bol. Hierdoor kan jouw hond de spin gemakkelijk in zijn of haar bek nemen. Perfect speelgoed voor een trekspelletje!

Spin

Een spin klinkt heel eng, maar door het vriendelijke uiterlijk en de vrolijke kleuren hoef jij als baasje er niet van te schrikken. Omdat er een piep in het lijf verstopt zit, is het spelen met deze Halloween Spin voor jouw hond extra leuk.

Kattenhengel Freaky

Met onze kattenhengels met een spookje, spin of berenklauw kan het griezelfeest beginnen! De Freaky Kattenhengels zijn met een schuifje te bedienen, waardoor het speeltje bovenop de hengel gaat bewegen. Dat maakt het nog leuker om samen te spelen en te griezelen!

Pompo & Geest

Kattenspeeltjes Pompo en Geest zorgen voor veel speelplezier voor jouw kat tijdens Halloween. De speeltjes bevatten catnip en een pluche staart om ze extra aantrekkelijk te maken!

Wil je ons gehele Halloween assortiment bekijken?