Hondenmanden collectie 2020

Onze lieve viervoeters brengen een groot deel van de dag slapend door. Een lekker comfortabel hondenkussen of een stevige hondenmand is dan ook een absolute must! Deze collectie kussens en manden voor de hond, liggen niet alleen heerlijk. Ze zien er ook nog eens top uit in je interieur!

Ferro hondenmanden en ligkussens

Deze Ferro hondenkussens zijn prachtig! De gladde stof en neutrale kleuren zorgen ervoor dat ze in veel woonstijlen heerlijk blenden in het interieur. De hondenkussens zijn stevig gevuld, waardoor jouw hond er super lekker op zal slapen. Verkrijgbaar als lounge- en ligkussen. 

In dezelfde serie vind je ook de Ferro hondenmand. Deze hondenmand is verkrijgbaar in een mooie grijsblauwe kleur. Uiteraard ook met zachte vulling en stevige randen, zodat jouw hond er fijn tegenaan kan kruipen. 

De onderkant van de hondenmanden en -kussen is voorzien van een antisliplaag en de kussenhoezen kunnen gewoon in de wasmachine op 30 graden, zo blijven ze lekker fris!

Yali fluffy hondenmanden

Vind jij de fluffy manden ook zo super schattig? Dan vallen de Yali manden zeker bij jou in de smaak! Deze ultra zachte fluffy donut manden, zijn zo zacht dat het bijna knuffeldieren lijken. Door de opgezette randen kan jouw hond echt helemaal wegkruipen in het langharig pluche. Verkrijgbaar in 3 kleuren en maten. Ook deze fluffy hondenmanden zijn voorzien van een antislip bodem. Je kunt het hele kussen wassen in de wasmachine op 30 graden.

De kleinste maten zijn ook heel geschikt als kattenmand.