De hipste kattencollectie OOIT!

Wie heeft bij jou thuis eigenlijk de broek aan? Dat dachten we al, jouw kat. Hoewel je vaak het gevoel hebt, dat de kat jouw baas is, in plaats van andersom, houd je toch onwijs veel van deze eigenwijze vierpoot. Jouw kat verdient het beste van het beste, de crème de la crème en het neusje van de zalm. Daarom ontwikkelden wij een geheel nieuwe kattenserie.

Speciaal voor alle bijzondere katten over de hele wereld. En het fijne is, deze pareltjes staan ook heel mooi in je interieur!

Een tipi voor je kat!

Interieurmagazines staan er vol mee. Tipi’s voor de kinderen, tipi’s voor in de tuin. Dus wat dacht je van een tipi voor jouw kat? Deze tent is gemakkelijk in elkaar te zetten met de houten stokken, waardoor jouw kat snel kan genieten van zijn of haar eigen plekje. Voorzien van een zacht kussentje aan de binnenkant zodat je kat er lekker in kan verstoppen en slapen.

Dan rest alleen nog de vraag, ga jij voor de stoere Mohaki of voor de vrolijke Kioni tent?

Een verstopplekje in huis

Soms is je kat gewoon even toe aan wat “me-time”. Even weg van de drukte en lekker spinnen op zijn/haar eigen plek. Creëer een knus en donker holletje in je woonkamer waar je kat zich kan terugtrekken, dat kan perfect met een kattenhuisje, kruipzak of slaapzak.

Slapen, dutten, rusten

Een lekkere slaapplek mag natuurlijk niet ontbreken in jouw kattenparadijs aan huis. Of het nou gaat om een korte siësta of een lange diepe nachtrust, in totaal slaapt een volwassen kat ongeveer 18 uur per dag.

Katten liggen het liefst waar de mensen ook gezellig bij elkaar zijn, daarom zijn deze mandjes speciaal ontworpen zodat ze ook gezien mogen worden! Voor welk design kies jij?

Tunnels

Mogen wij even je aandacht, voor de kroonjuweel onder de speeltunnels voor katten! Deze serie tunnels is namelijk niet alleen leuk voor jouw kat, maar ziet er ook nog eens fantastisch uit in huis. De speelse print en de gekleurde binnenkant geven de speeltunnel namelijk een vrolijke uitstraling. Deze tunnel kan gewoon in de lengte neer worden gelegd, maar de uiteindes kunnen ook aan elkaar worden geknoopt. Op die manier krijg je een bocht, waardoor het spelletje spannender wordt voor jouw kat.