De kip is een enorm populair en slim huisdier en zij kunnen zich, net als mensen, snel vervelen. Met deze leuke Beeztees kippenaccessoires  daag je jouw kippen uit door ze spelenderwijs te voeren en zorg je ervoor dat het voor jouw kippen nog leuker wordt om rond te scharrelen. Ben je op zoek naar een leuke bezigheid voor kippen? Dan ben jij Beeztees aan het juiste adres! Beeztees heeft zeven functionele en tegelijkertijd leuke producten ontwikkeld, waarmee je jouw kip(pen) een groot plezier kan doen. Te gebruiken in alle seizoenen!

De koude periode breekt aan en dan hebben jouw kippen een hogere energiebehoefte. Om aan deze energiebehoefte te voldoen, is het aanbieden van voldoende kippenvoer en kippensnacks belangrijk. Met het Beeztees kippenspeelgoed of de kippenvoerbakken kun je jouw kippen spelenderwijs van voer of snacks voorzien. En met de kippenschommel kun je jouw kip extra vermaken! Het voordeel van deze kippen accessoires is namelijk, dat ze in alle seizoenen te gebruiken zijn. Ideaal dus!

Wat dit concept zo uniek maakt is, dat de producten allemaal zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic dat afkomstig is van drinkpakken. De papiervezels van deze drinkpakken zijn hergebruikt bij de fabricage van onder andere dozen en toiletpapier. Op deze ECO-vriendelijke wijze worden gebruikte drinkpakken gered van de verbrandingsoven en hergebruikt voor het maken van nieuwe producten.