Krabpalen

Voor je kat is een fijne krabpaal ideaal. Katten gebruiken krabpalen op een heleboel verschillende manieren. Ze klimmen, spelen, kroelen of liggen gewoon lekker lui. Ook voor het baasje is een krabpaal heel handig. Het voorkomt dat je kat zich gaat vervelen en zijn nagels bijvoorbeeld in de bank of de gordijnen zet. Daarnaast zorgt een krabpaal ervoor dat de nagels van de kat mooi kort blijven, zodat die minder vaak geknipt hoeven te worden.

Krabben is gezond! Het wrijven van de nagel langs stevig materiaal zorgt ervoor dat de afgesleten buitenste laag van de nagel loslaat en de onderliggende scherpe nagel tevoorschijn komt. Door te krabben traint de kat daarnaast de spieren van zijn voorpoten.

De nieuwe lijn van Beeztees bestaat uit 9 verschillende soorten krabpalen. Voor elke kat wat wils. Houdt je kat van klimmen en klauteren? Kies dan voor een hoge krabpaal met speeltouw. Doet je kat liever een dutje op een beschutte plek? Kies dan voor een krabpaal met een lekkere verstopplek.

De nieuwe lijn Beeztees krabpalen zijn niet alleen ontwikkeld als fijne en leuke plek voor de kat, er is ook gedacht aan het baasje. De trendy designs en de neutrale kleuren zorgen ervoor dat ze passen in elk interieur!