• Hmm... Wat een verwennerij!

Ons huisdier verwennen doen we allemaal graag. Of het nu is omdat je er zo gek op bent, of omdat hij zo goed luistert. Hij of zij verdient gewoon af en toe iets lekkers wat natuurlijk verantwoord is. Een hondenbot, een hondenkluif of koekjes met catnip. Maar waar laat je al dat lekkers? Eet- en drinkbakken zijn er in veel soorten en maten. Losse bakken, een dinerset of een standaard. En heb je te veel snacks of dierenvoeding in huis voor je hond, kat of knaagdier, dan kan je altijd kiezen uit een van de vele voedselcontainers om de voeding in te bewaren.

Snacken doen wij en onze huisdieren graag. Om een goed overzicht te hebben van wat er allemaal is, hebben we de hondensnacks bij Beeztees onderverdeeld in vier categorieën; Kauwen, Kauwen Specials, Traktatie en Naturals.

Smikkelen en smullen van een van de vele hondenbotten, knopen of staven! Verkrijgbaar in mini’s, grote zakken of juist een XXL bot! Urenlang wordt er gezorgd voor de smaakpapillen van jouw lieve viervoeter.

Dit is slechts een kleine greep uit ons assortiment!

Wil je je hond net wat meer geven dan een hondenbot, maar vind je een XXL bot of een voordeelpak net iets te veel? Dan zijn de kauwen specials een lekker en leuk alternatief. Een heerlijk bot gevuld met bijvoorbeeld pens voor een extra smaakbeleving.

Dit is slechts een kleine greep uit ons assortiment!

Naturals zijn producten die natuurlijk van aard zijn, zonder toevoegingen en waar je hond urenlang plezier van beleefd. Met een lekker varkensoor, gedroogde huid of staart kun je jouw hond op een bewuste wijze goed verwennen.

Dit is slechts een kleine greep uit ons assortiment!

Vis is rijk aan Omega3. Deze verzadigde vetzuren dragen bij aan vitale organen en sterke gewrichten. Ook zorgt Omega3 voor een gezonde huid en stralende vacht. Daarnaast zijn de vissnacks ontzettend lekker voor de hond!

Dit is slechts een kleine greep uit ons assortiment!

Je huisdier verdient het om af en toe eens flink beloond te worden, omdat ze een kunstje goed uitgevoerd hebben, jarig zijn of zomaar. Dit kan met hondenkoekjes, traktaties, verwenzakjes en snoepjes.

Dit is slechts een kleine greep uit ons assortiment!