Hiep hiep hoera! Beeztees 50 jaar

Er is er een jarig, hoera hoera! Dat kun je wel zien dat zijn wij! Beeztees viert in oktober haar 50 jarig bestaan, maar we beginnen nu alvast met het feestje. De komende vier maanden spaar je voor hele mooie cadeau’s in de premium jubileum spaaractie. Lees meer ->

Welkoop Award voor ‘beste meedenker’!

Op 11 oktober won Beeztees de Welkoop award voor “beste meedenker” voor leveranciers in 2018. Dankjewel, we zijn super trots op deze onderscheiding en onze samenwerking!

Interzoo 2018: Photobooth

Duizenden bezoekers bezoeken onze stand op Interzoo 2018. Wij zijn er in geslaagd een aantal van hen vast te leggen op de gevoelige plaat.

Bekijk hier alle foto’s van de Beeztees Wall of Fame!

Nieuw: PetTradePortal app!

Beeztees introduceert de PetTradePortal app. Hiermee wordt het nog gemakkelijker voor de klant om de bestelling te plaatsen. Dit gaat vanaf nu namelijk eenvoudig via een app op een smartphone of tablet. Lees meer >

Beeztees neemt Karlie over!

Het Nederlandse moederbedrijf van Beeztees, Pet Supplies Beheer BV, heeft het in Duitsland gevestigde huisdierbenodigdheden bedrijf Karlie Flamingo GmbH overgenomen. Naast 100% van de aandelen zijn ook de handelsnamen “Karlie Flamingo” en “Karlie” aangekocht. Lees meer ->

Beeztees wint Tuinzaken Retail Award!

Beeztees is tijdens de Tuinzaken Retail Experience 2016 uitgeroepen tot winnaar van de Tuinzaken Retail Award in de categorie Dier. Uiteraard zijn we erg blij en trots dat we deze award in ontvangst hebben mogen nemen. Jacco Buijs, Commercieel Directeur; ‘We zijn continue bezig met ontwikkeling van nieuwe ideeën, innovaties en bouw van onze twee merken. Dat is ook wat onze klanten van ons mogen verwachten, twee consumentenmerken (Beeztees en Designed by Lotte) die de consument verleiden om onze producten te kopen.

Want we communiceren weliswaar rechtstreeks met de consument, de verkoop van onze producten is aan retail! Inspelend op verhumanisering en lifestyle zullen we nog meer gaan focussen op een assortiment wat inspireert, vernieuwend is, bovenmatig inspeelt op trend(kleuren). Productontwikkeling en -design wordt nog meer speerpunt binnen onze strategie! En last but not least… we gaan onze klanten nog verder helpen om beleving op de winkelvloer verder te verbeteren, want we dienen – meer dan ooit – de consument wel te blijven verrassen en te verleiden als hij in de winkel komt!’

Videocontent beschikbaar via Fotodatabase

Graag delen we onze content over concepten en producten met u. Content is ontzettend belangrijk en kan u, als ondernemer, veel ondersteuning bieden in de verkoop. Daarom proberen wij zo veel mogelijk content te genereren voor onze producten. Naast foto’s en de informatie op onze website en in de nieuwsbrieven zijn we ook druk bezig om onze videocontent uit te breiden. Deze video’s delen wij uiteraard online, maar zijn ook erg goed bruikbaar om op de winkelvloer te vertonen. Vanaf deze maand kunt u voortaan onze filmpjes zelf downloaden en gebruiken waar u maar wilt. Dit werkt hetzelfde als bij onze foto’s. Wanneer u, via onze website, inlogt in de fotodatabase ziet u ook een optie staan voor de video’s. Heeft u vragen hierover? Stel ze gerust aan uw vertegenwoordiger of accountmanager.

Nieuw! Beeztees krabpalen

  Voor een kat is een fijne krabpaal ideaal. De nieuwe serie van Beeztees kent twee verschillende lijnen en bestaat uit 9 verschillende soorten krabpalen. Voor elke kat wat wils. Houdt je kat van klimmen en klauteren? Kies dan voor een hoge krabpaal met speeltouw. Doet je kat liever een dutje op een beschutte plek? Kies dan voor een krabpaal met een lekkere verstopplek.

  De nieuwe lijn Beeztees krabpalen zijn niet alleen ontwikkeld als fijne en leuke plek voor de kat, er is ook gedacht aan het baasje. De trendy designs en de neutrale kleuren zorgen ervoor dat ze passen in elk interieur!

  Alle nieuwe krabpalen worden aan u gepresenteerd op de Dibevo vakbeurs. Vanaf dit moment zijn ze ook verkrijgbaar. Heeft u eerder vragen, dan kunt u uiteraard terecht bij uw vertegenwoordiger of accountmanager.

  Beeztees cadeautassen – Voor elk moment het perfecte cadeau!

  Iedereen koopt wel eens een cadeautje voor zijn of haar huisdier en ook huisdieren van vrienden of familie worden regelmatig verwend met iets nieuws. Daarnaast worden de trouwe viervoeters zeker niet overgeslagen met dierendag, verjaardagen, en feestdagen.

  Maak een cadeautje nu nog leuker met een mooie cadeauverpakking!

  De Beeztees cadeauverpakking biedt de kans om de vraag die ontstaat rondom deze cadeaumomenten op een mooie, simpele en passende manier in te vullen. Vraag klanten of het een cadeautje is en biedt hier een cadeauverpakking bij aan of vul de tassen zelf met passende producten en verkoop ze als kant en klaar cadeaupakket.

  De tassen zijn verkrijgbaar met verschillende teksten. Voor elk moment het perfecte cadeau!

  Beeztees premium benches

  Met deze premium bench creëer je een echt huisje voor de hond. De draad waarvan de premium bench is gemaakt is gemiddeld 15% dikker dan bij de standaard benches. Hierdoor is de premium bench steviger en staat deze stabieler. Door de dikke draad en de neutrale kleur ziet de bench er robuuster uit. De bench is in te richten met de verschillende bijbehorende producten en wordt geleverd met een bijpassende houder voor de drinkbak. De drinkbakken en benchkussens zijn verkrijgbaar in oranje en beige. Naast de inrichting is er ook gedacht aan de buitenkant. De bench is af te dekken met bijpassende benchhoezen. De kleuren van de accessoires zijn op elkaar af te stemmen, zodat het plekje van de hond één geheel wordt en kan worden aangepast naar de smaak en interieur van het baasje.

  Om ervoor te zorgen dat u de voordelen van de premium bench ook goed kunt laten zien aan uw klanten stellen wij POS-materiaal beschikbaar. Deze bestaat uit een plafondhanger en consumentenfolders. Vraag hiernaar bij uw vertegenwoordiger of accountmanager.

  Nieuw: Curver Knit Collection

  Curver introduceert nieuwe producten die zijn gebaseerd op de knit trend. Geïnspireerd door de bekende en nostalgische structuur van gebreide stoffen heeft Curver nieuwe producten ontwikkeld waarbij ze deze textuur combineren met functionele, degelijke materialen. De nieuwe knit collectie bestaat uit een Pet Home en Pet Bed. Deze bieden een fijne plek voor katten en/of kleine honden en passen in elk interieur. Beide verkrijgbaar in beige en licht blauw. Naast de knit collectie is ook het Bunkbed toegevoegd. Het Bunkbed is een een modulair huisdiermeubel waarbij jezelf de keus kunt maken welke vorm, op welke moment voor jou geschikt is. Gebruik hem bijvoorbeeld als mand, huisje of carrier.

  Reisverslag winnares Sumo – Japanreis 2015

  Toen ik in mei hoorde dat ik een reis had gewonnen via Beeztees naar Japan kon ik het echt niet geloven. Gebeuren zulke dingen echt? Ja dus.

  Op 17 oktober vertrok ik met mijn broer naar een land waar ik weinig van wist en waar ik heel nieuwsgierig naar was.

  Japan heeft mijn hart gestolen, wat een prachtig land met vriendelijke mensen, kunst op cm2 in vrijwel alles wat ze doen en discipline en orde en rust brengen in de drukte.

  In Tokio hebben we vooral genoten van de drukte van de stad in beeld, geluid en lekker eten. We hebben prachtige foto’s gemaakt op het drukste kruispunt van de stad plus genoten van het uitzicht van grote hoogte.

  Natuurlijk waren we ook even bij het standbeeld van Hatchi. Bij deze film pinkte ons hele gezin een traantje weg over zoveel trouw van een hond voor zijn baasje.

  De reis met de Shinkansen trein naar Kyoto was een belevenis op zich.

  Kyoto is de stad van de vele, vele tempels die we deels met de metro en taxi maar ook met de fiets hebben bezocht. Vooral de tempel met 1000 tempelpoorten die we helemaal bergop ( en weer naar beneden ) bedwongen hebben heeft grote indruk gemaakt.

  Na 7 dagen Japan ben ik van het land gaan houden en ik hoop dat ik er in de toekomst nog eens terug kan komen om nog meer van het land te ontdekken.

  Beeztees bedankt voor deze geweldige prijs, we hebben genoten.

  Met hartelijke groet,

  Irma van Diepen

   DeliSnacks wordt Beeztees!

   Het afgelopen jaar zijn we druk bezig geweest om al onze producten een nieuwe Beeztees verpakking te geven, zodat ze helemaal passen bij ons merk.

   Tijd om de volgende stap te zetten; DeliSnacks wordt Beeztees! Met andere woorden: al onze snacks zullen onder het Beeztees merk worden ondergebracht en krijgen een nieuwe, frisse en moderne Beeztees verpakking. Zo kunnen we ons nog meer focussen op onze 2 hoofdmerken (Beeztees en Designed by Lotte) en creëren daarmee nog meer herkenbaarheid en rust in het schap. We gaan Beeztees snacks natuurlijk groots communiceren richting de consument, en daar gaan we samen van profiteren! Uiteraard gaat deze omzetting niet in één keer en krijgt deze verandering uitgebreide marketingondersteuning. Ons doel? Samen met u werken aan een sterk merk, Beeztees. Your pets’ favourite!
   Op de Dibevo beurs tonen we de eerste nieuwe verpakkingen en zullen we verder toelichten wat de vervolgstappen zullen zijn. Bent u nieuwsgierig? Vraag ernaar bij uw accountmanager of vertegenwoordiger.

   Nieuw! Melamine eetbakken

   Ons assortiment melamine eetbakken voor honden en katten is uitgebreid met 8 nieuwe soorten. Zowel voor de hond als de kat zijn er losse bakken en dinersets toegevoegd. Elke bak is verkrijgbaar in een vrolijke frisse kleur.

   Terugblik op succesvolle Spoga/Gafa 2015

   It’s all about trends & design! Om die reden is Beeztees sinds begin dit jaar lid geworden van EFSA; een groep (Europese) vooruitstrevende leveranciers uit de tuinbranche en lifestyle industrie die trends volgen, soms zelfs trends creëren. Maar die bovenal zelf investeren in eigen productontwikkeling en innovatie. Deze kennis van trends & design wordt door de leden van de EFSA groep gebruikt om nieuwe producten te ontwikkelen, producten en trendkleuren te combineren. Maar we willen vooral de kennis op dit gebied ook delen en daarmee een bron van inspiratie zijn voor onze relaties.
   Als een van de nieuwe leden van de EFSA Group was Beeztees afgelopen weekend aanwezig op de Spoga/Gafa beurs 2015. Onze focus lag op om lifestyle merk Designed by Lotte. De vele aanwezige Europese retailers omarmden het merk en het mooie nieuwe assortiment van Designed by Lotte!

   Mix & Match met Beeztees!

   Welke kleur schoenen past het best bij deze broek? En welke bril past het best bij mijn (feest)outfit? We doen het heel de dag, mixen & matchen! Maar waarom moet de hond dan altijd hetzelfde aan? De nieuwe nylon halsbanden, tuigjes en looplijnen van Beeztees zijn zo ontworpen dat de kleuren en designs door elkaar en bij elkaar gebruikt kunnen worden. Zomerse dag? Kies voor een knalkleur. Uitgenodigd op een feestje? Kies voor een halsband die past bij de outfit van het baasje. Verzamel een eigen collectie halsbanden en looplijnen voor de hond en kies op elk gewenst moment de beste kleur en print!

   Het nieuwe assortiment nylon van Beeztees bevat 18(!) verschillende kleuren en designs. Door de gekozen kleuren en prints kunnen deze op allerlei manieren met elkaar worden gematcht. De halsbanden, borsttuigjes en looplijnen zijn verkrijgbaar in vier verschillende maten.

   Nieuw: TropiClean Drops

   72% van de huisdierbezitters is zich ervan bewust dat hun hond een slechte adem heeft. TropiClean komt daarom met een nieuw product; de TropiClean Drops. Deze voeg je toe aan het drinkwater van de hond. Slechts 3 druppels per dag zorgen voor een frisse adem bij de hond. Al na een week merk je het resultaat. De drops zijn smaak en geurloos.

   3 drops a day, keeps bad breath away!

   Animal Event 2015

   Ruim 32.000 bezoekers, meer dan 10.000 honden, 3 dagen (bijna) droog en (meestal) zonnig, 15 liter bellenblaasvloeistof, 384 Sumo’s in het aquarium, 5 winnaars van een Beeztees waardebon, Ushi met de gelukkige winnaar van de Japan reis en heel veel lol! Animal Event 2015 zit er weer op!

   Nieuw! Beeztees Camping vastlegset

   De lente is weer begonnen en daarmee ook het campingseizoen. Met de Beeztees campingset kan de hond ook genieten van de tijd op de camping. De Beeztees campingset bestaat uit een vastlegspiraal en een hondenlijn van 6 meter lang. Draai de spiraal diep in de grond zodat deze stevig vast zit. Bevestig de lijn aan de halsband van de hond en aan de spiraal. Hierdoor krijgt de hond voldoende bewegingsvrijheid zonder dat hij kan weglopen. De campingset is geschikt voor honden tot maximaal 27 kg.

   TPR Moonglow Hondenspeelgoed

   Nieuwe hondenspeeltjes gemaakt van TPR. Dit rubber heeft als eigenschap dat het sterk, maar ook elastisch is. Door deze elasticiteit is het rubber goed buigzaam en zijn er na het spelen geen tandafdrukken te ontdekken. Bijzonder aan dit hondenspeelgoed is dat het licht geeft in het donker. Deze glow in the dark speeltjes absorberen licht en zodra het donker wordt, lichten ze op. De TPR moonglow bal en halter zijn beide verkrijgbaar in twee verschillende maten.

   Hoe was je een hondenkussen?

   Naar aanleiding van verschillende vragen van consumenten over onze hondenkussens hebben we een onderzoek gestart naar het wasgedrag van mensen ten aanzien van deze kussens. De respons was hoog en de resultaten interessant en bruikbaar!

   Uit deze resultaten blijkt dat het gedrag en de verwachting van mensen ten aanzien van de kussen niet hetzelfde is als wat mogelijk is met de kussens. We hebben het geconstateerd en onderzocht, dan moeten we er natuurlijk ook iets mee doen!

   Hierbij alle punten op een rijtje zodat u de consument goed kunt informeren.

   • De buitenhoes van de kussens kan worden gewassen.
   • De binnenvulling van de kussens kan niet worden gewassen.
   • Aan deze binnenvullingen gaan wij een waslabel bevestigen, zodat ook de consument wordt geïnformeerd.
   • Omdat de consument wel aangeeft de binnenvulling te willen wassen gaan we op zoek naar een vulling die hiervoor geschikt is. Dit is voor de huidige kussens nog niet het geval. Wanneer dit wel zo is laten we dit uiteraard weten.

   Vernieuwd concept Beeztees Sumo!

   Het concept Sumo, sterk hondenspeelgoed, heeft een heel nieuw jasje gekregen. Niet alleen is de verpakking aangepast naar het nieuwe Beeztees concept, de producten zijn er in nieuwe kleuren (groen en oranje), er zijn enkele nieuwe soorten en bovendien zijn de inkoop- en adviesprijs verlaagd om de verkoop verder te stimuleren. Het basisassortiment bestaat uit Sumo Play, Sumo Fit, Sumo Team en Sumo Mini.

   Dit assortiment bevat verschillende sterke en functionele speeltjes voor de hond. Nieuw is de Sumo Dental, deze is niet alleen ijzersterk, maar ook gemaakt om de reiniging van het gebit te stimuleren. Daarnaast is ook de Sumo Fit Stick toegevoegd. Deze stimuleert het actief samenspelen met de hond en is perfect om te apporteren.

   Vanaf het moment van introductie zal het concept worden ondersteund middels een unieke consumentenactie. Laat uw klanten kans maken op een reis naar Japan! Kijk voor de uitleg van de actie en de voorwaarden op www.beeztees.nl.

   Nieuw: Siliconen huisdierproducten

   Het assortiment met verschillende siliconen producten is vorige maand geïntroduceerd. De lijn bevat onder andere 3 verschillende speeltjes voor de hond. Deze speeltjes zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

   Naast speelgoed bevat deze siliconen lijn verschillende eet- en drinkbakken. Deze bakken en de dinersets zijn voorzien van een brede, omhooglopende siliconen rand. Hierin wordt opspattend water of wegrollende brokken opgevangen. De rvs-bakjes zijn uitneembaar. Handig om mee te nemen tijdens een wandeling met de hond zijn de inklapbare siliconen bakjes.

   De siliconen producten kunnen worden gereinigd in een vaatwasmachine!

   Tuinzaken Retail Experience 2015

   Op 5 en 6 februari is Beeztees te vinden op de inmiddels vierde editie van de Tuinzaken Retail Experience. Dit is de kickoff van het tuinseizoen 2015 met de focus op het verleiden van de consument, cross-selling, merchandising, presentatie en marketing. Er worden verschillende demonstraties, workshops en presentaties gegeven met als uiteindelijke doel om de consument meer te laten besteden.

   Nieuw hondenspeelgoed

   Nieuw in ons assortiment is deze lijn hondenspeelgoed voor kleine honden. De serie producten bestaat uit 2 soorten knuffels en een zachte bal met trektouw.

   De bal is uitgerust met een piepje en is aan beide kanten voorzien van een touw, hierdoor kun je gemakkelijk samen met de hond spelen. In de platte textiele speeltjes zit naast het standaard piepje in het hoofdje, ook een speels krakend geluid in de buik. De speeltjes zijn verkrijgbaar in beige met blauw en beige met groen.

   Hondenkermis

   Heeft u iets te vieren of wilt u binnenkort een evenement organiseren? Hiervoor stelt Beeztees de hondenkermis ter beschikking! De hondenkermis bestaat uit een ballenbak, het rad van fortuin en een botje-trek-kast. Alles is geschikt voor honden.

   De ballenbak kan gevuld worden met speeltjes en eventueel water zodat de hond in de bak kan graaien naar een speeltje. Bij het rad van fortuin heeft de klant 1 op 5 kans om een mooie prijs te winnen en botje-trek, net als touwtje trek, maar dan met aan het eind een lekker Beeztees botje waar een hond mee weg kan lopen zodat er een prijsje in de bak naar boven komt. Voor meer informatie over de hondenkermis en de beschikbaarheid kunt u terecht bij uw vertegenwoordiger!

   Nieuwe vervoerder

   Zoals we u al eerder berichtten zal MDI Logistics vanaf 1 september voor ons het vervoer van Van Opzeeland over gaan nemen.

   Alle Beeztees leveringen zullen vanaf 1 september via de vaste routes van MDI Logistics worden uitgeleverd *. Met 2 vaste afleverdagen per week beleverd MDI Logistics elke regio in Nederland.

   Dit heeft een aantal voordelen voor u:

   • Duidelijkheid over uw afleverdagen.
   • We kunnen op 2 dagen in de week de goederen bij u afleveren.
   • De pallets met bestelde goederen bij Beeztees en Mol diervoeding kunnen op hetzelfde moment afgeleverd worden.
   • U kunt tot 12.00 uur (na)bestellen voor levering op de volgende routedag.

   Tijdens een van de eerstvolgende bezoeken van uw Beeztees vertegenwoordig(st)er worden uw vaste afleverdagen doorgegeven en kunnen eventuele vragen snel beantwoord worden.

   [Klik hier voor alvast meer informatie en veelgestelde vragen]

   * met uitzondering van klanten die werken met een eigen vervoerder

   Onthulling van Beeztees

   Donderdag 1 mei was het zover; de onthulling van Beeztees.
   Gezamenlijk wordt er geknald en geproost op de nieuwe naam. Een mooie en vrolijke middag die aanvoelde als een oud- en nieuw avond. Vertrouwd maar ook een beetje spannend, maar bovenal met heel veel vertrouwen en zin in de toekomst.