create happy moments

Het idee:

Ondernemen doe je samen. We hebben hetzelfde belang: een kopende en tevreden consument

Door u te helpen bij het boeien en binden van uw consument hopen wij een langdurige samenwerking met u op te bouwen.

Daarom bieden wij u graag onze gratis en/of voordelige diensten aan. Maar zoals in elke relatie draait het om geven en gunnen, dat is onze voorwaarde.

Advies bij winkelinrichting

Al meer dan 40 jaar zijn we intensief betrokken bij het (her)inrichten en tekenen van winkels. Al deze kennis en ervaring delen we graag met u. We beoordelen de inrichting en route in uw winkel en geven een professioneel onderbouwd advies. Aansluitend maken we een commerciële afspraak over de te maken kosten maar vooral de wederzijdse opbrengsten. Onderdeel van deze afspraak is dat bij de daadwerkelijke verbouwing/verhuizing onze merchandisers u kosteloos helpen bij het zo strak en mooi mogelijk presenteren van uw (Beeztees) assortiment.

Kortom; zo hebben wij een kans om onze samenwerking verder uit te breiden en profiteert u maximaal van onze expertise. Een echte win-win situatie.

PetTradePortal_logo

Online bestellen en meer…

Eenvoudig uw orders plaatsen wanneer u het wil en altijd de juiste product- en prijsinformatie?

Op deze plek delen wij graag onze productinformatie met u zodat u tot op de minuut op de hoogte bent van uw actuele netto prijs, of dat het om een actueel artikel gaat, of het artikel voorradig is en nog veel meer…

Daarnaast is dit ook de plek waar u eenvoudig uw orders kunt plaatsen, u kunt er zelfs voor kiezen om een artikel bij u klant af te laten leveren.

Fotodatabase

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden … Daarom willen wij graag onze productfoto’s met u delen. In hoge resolutie, zodat u ze kunt gebruiken voor u (actie)drukwerk en in lage resolutie voor op internet of computerpresentaties. De kunt zelf eenvoudig kiezen wat u wenst.

Onze fotodatabase wordt wekelijks bijgehouden waardoor u altijd de meest actuele beelden ter beschikking heeft.

Automatische gegevensuitwisseling

In de huidige tijd maken wij graag gebruik van technieken die ons het werken eenvoudiger en efficiënter maken. Daarom koppelen wij graag uw bestanden aan die van ons en vice versa, van pakbon- en factuurberichten via EDI tot gegevensbestanden in XML, CSV of andere formaten. Indien u een webshop heeft met een goed geautomatiseerde backoffice kunt u deze koppelen aan onze datafeed waarmee u per uur actuele productinformatie binnenhaalt. Natuurlijk kunnen we samen vervolgens ook zorgen voor een geautomatiseerd orderproces.

Category management

Door category management toe te passen krijgen we een steeds completer beeld van de wensen en verwachtingen van de shopper. Ondersteund door onze eigen shopperonderzoeken en observaties kunnen we steeds beter een goed en onderbouwd advies geven over de optimale indeling en locatie van de verschillende schappen en producten.

Onze eigen business analist verzamelt alle relevante shopperdata en maakt hiervan bruikbare informatie. Met het programma Retail Shelf Planner worden vervolgens schappenplannen gemaakt die zorgen voor een optimale presentatie bij u in de winkel, in combinatie met een optimaal rendement.

Private label en Direct shipments

Al meer dan 35 jaar sourcen we en bouwen we aan relaties in het Verre Oosten. Als geen ander weten we welke materialen waar en met welke handelspartner het best zijn in te kopen. We hebben een bewezen trackrecord, zelden hebben we kwaliteitsproblemen met onze handelspartners. Van deze ervaringen, opgebouwde kennis en inkoopvoordeel kunt u ook profiteren.

Onder uw eigen label kunt producten via  20ft/40ft containers direct bij uw magazijn af laten leveren. Maar net zo makkelijk kunt u ‘meevaren’ op onze inkoopvolumes en lopende orders. Of het nu gaat om reguliere producten of (eenmalige) actieproducten;  wij regelen alles voor u. Door te kiezen voor onze geselecteerde forwarder Schenker profiteert u van voordelige zeevrachttarieven.

Customized design projects

Onze designkracht is dusdanig dat we regelmatig gehele collecties voor klanten ontwerpen. Van schets tot het uiteindelijke product creëren we collecties rondom een door u aangegeven thema.

DutchEnglishGerman