Jaa! Een nieuwe pup in huis. De aanwezigheid van jouw nieuwe puppy zal de dagelijkse momenten in jouw leven nóg leuker maken. Samen zullen jullie op een ontdekkingsreis gaan en allerlei avonturen beleven op weg naar volwassenheid. Maar gelukkig duurt dat nog wel even en kun je eerst volop genieten van je nieuwe kleine vriend.

Speciaal voor alle lieve, kleine, eigenwijze puppy’s en kleine hondjes ontwikkelden wij een compleet nieuw assortiment.

Spelen met je maatje!

Puppy’s zitten boordevol energie, maar mogen nog geen lange wandelingen maken. Zorg daarom voor voldoende speelgoed. Naast dat jouw puppy door te spelen zijn energie kwijt kan, zullen jullie ook werken aan een ijzersterke band. Van al die energie kun je heel goed profiteren, door te beginnen met het aanleren van simpele commando’s en vaardigheden.

De eerste weken bij jou thuis zijn ontzettend spannend. Niet alleen voor jou, maar vooral voor jouw pup. Vaak mag je van de fokker vooraf een lapje in het nest leggen. De geur van het nest trekt dan in het lapje. Wanneer je pup mee naar huis gaat, zal het geurlapje een herkenbaar en geruststellend gevoel bieden aan jouw pup. Om te voorkomen dat je pup het lapje onderplast, hebben we de Beeztees Odoro speelbal ontwikkeld, waar je het lapje in kan doen.

Puppy’s hebben hele scherpe tandjes en ontdekken de wereld met hun neus en tanden. Daarnaast kunnen de groeiende tandjes nogal wat last veroorzaken en een pup verzacht dat door te kauwen. Je wilt natuurlijk niet dat jouw pup zijn tanden zet in je meubels. Om te voorzien in de kauwbehoefte van je pup kies je voor rubberen speeltjes of bijvoorbeeld een Dental ring of bot, de tanden worden dan direct verzorgt.

Je pup kan af en toe best baldadig en brutaal zijn. Laat hem echter wel weten wie de baas is en dat jouw hand geen bijtspeeltje is. Wil jij of wil je jouw kinderen veilig laten spelen met de pup, dan is de Beeztees Puppy Pullina touwtrekker de beste oplossing!

Een kant van dit flostouw bevat namelijk een beschermkap. Je kunt het flostouw vastpakken en jouw hand achter de beschermkap plaatsen. Zodra je begint aan het trekspelletje is jouw hand beschermd en kan jouw pup lekker spelen zonder dat hij of zij per ongeluk in je hand bijt. Deze beschermkap is flexibel en geschikt voor iedere handgrootte. Ook zeer geschikt voor als jouw kind met de pup wil spelen.