Alles voor jouw puppy!

Ben jij helemaal klaar voor de komst van jouw puppy? Of sta je nog voor de uitdaging om alles in huis te halen en je goed in te lezen in de ontwikkeling van jouw pup? Je wilt natuurlijk de perfecte ontvangst voor jouw schattige nieuwe huisgenootje!

Geen zorgen, Beeztees staat paraat om je een handje te helpen! Van essentiële benodigdheden tot leuke extraatjes, wij hebben alles wat je nodig hebt om de komst van je nieuwe pup tot een groot succes te maken. Ontdek ons uitgebreide assortiment aan leuke, schattige puppy producten en lees alles wat je moet weten over puppy’s in onze handige puppy blogs. Want bij Beeztees begrijpen we als geen ander dat de juiste voorbereiding het begin is van een prachtig avontuur met jouw pup!

Een handige online Puppy Gids

Om je te ondersteunen bij de opvoeding van je pup, hebben we een praktische online puppygids voor jou als baasje samengesteld. Hier vind je essentiële tips en handigheidjes voor het puppy proof maken van je huis, het socialiseren van jouw pup, en nog veel meer.

De leukste puppy producten

Naast veel liefde en zorg van jou, heeft een pup natuurlijk ook een zacht puppymandje, drink- en voerbakjes en allerlei leuke puppy knuffels en speeltjes nodig! Speciaal voor puppy’s hebben we een superleuk assortiment ontwikkeld. Gebruik onze handige Puppy Checklist en zorg ervoor dat je alles in huis hebt voor jouw pup! Benieuwd naar ons gehele puppy assortiment? Bekijk het hier: Beeztees Puppy assortiment.

Bestel het gratis Puppy Pakket!

Wil jij graag kennis maken met de schattige puppy producten van Beeztees? Vraag dan nu een gratis Puppy Pakket* aan! Naast leuke speeltjes, vind je in het puppy pakket een boekje met allerlei leuke weetjes en handige tips & tricks! Bereid je voor op de komst van jouw kleine viervoeter en bestel direct het gratis puppy pakketje!

* Je betaalt alleen de verzendkosten.

Het leukste cadeaupakket voor jouw pup

Wil jij helemaal klaar zijn voor de start? Maak dan kennis met de Beeztees Puppy Startersbox. De Startersbox is een cadeaupakket boordevol handige en leuke puppy producten voor jouw kleine viervoeter. Leuk voor jou als nieuw puppybaasje, maar ook perfect om cadeau te geven!

wandelen met puppy
puppy speelgoed
puppy slapen
voerbakken puppy

Wil jij op de hoogte blijven?

Ben jij, net als wij, ook helemaal weg van lieve, schattige, kleine puppy’s? Volg ons ook op Instagram via @beeztees_puppy! Hier delen we wekelijks handige tips, leuke weetjes, de nieuwste puppy producten en de schattigste puppyfoto’s! Daarnaast organiseren we via Instagram ook regelmatig toffe winacties!

Heb je net een nieuwe puppy of ga je binnenkort een puppy verwelkomen? Schrijf je in voor onze puppy mails en kom alles te weten over de verschillende levensfases van jouw pup! In deze mails lees je onder andere handige tips en heb je altijd alle links naar onze puppy blogs bij de hand.