ONTDEK DE LEUKSTE PUPPY PRODUCTEN!

Je gaat een nieuwe pup verwelkomen! Er komt een spannende,  maar tegelijkertijd superleuke tijd aan. De aanwezigheid van jouw nieuwe puppy zal de dagelijkse momenten in jouw leven nóg leuker maken. Samen zullen jullie op een ontdekkingsreis gaan en allerlei avonturen beleven!

Ben jij al klaar voor de komst van een nieuwe puppy in huis? Er zijn veel dingen waar je aan moet denken, voordat je jouw kleine viervoeter mee naar huis neemt. Naast het hebben van veel liefde en geduld en natuurlijk het kiezen van de leukste puppy naam, moet je ook zorgen voor de juiste puppy benodigdheden. Denk bijvoorbeeld aan een puppy halsband, puppy speelgoed, puppy snacks en natuurlijk een fluffy mandje voor jouw pup om in te slapen.

Om je een handje te helpen bij de voorbereidingen hebben wij een handige puppy checklist gemaakt! De puppy checklist is verdeeld in verschillende categorieën, zodat jij er zeker van kunt zijn dat je alles in huis hebt om je nieuwe huisgenootje te verwelkomen. Laat ons je meenemen in het avontuur en ontdek wat je nodig hebt voor een gelukkige en gezonde puppy!

Speciaal voor alle lieve, kleine, eigenwijze puppy’s en kleine hondjes hebben wij een compleet puppy assortiment. Een collectie bomvol leuke puppy producten die de mooie momenten met jouw pup nog mooier maken! Klik hieronder op een categorie naar keuze om de collectie te bekijken.

Puppy speelgoed

wandelen met puppy
puppy speelgoed
puppy slapen
voerbakken puppy

OP ZOEK NAAR EEN VERKOOPPUNT?

Ben jij op zoek naar een winkel waar je ons Beeztees Puppy assortiment kunt kopen? Gebruik onze winkelzoeker met Puppy Dealers om de dichtstbijzijnde verkooppunten te vinden en ontdek het uitgebreide Beeztees Puppy assortiment. Zo ben je altijd goed voorbereid op de komst van je nieuwe beste vriend!

Vraag een gratis Puppy Pakket aan!

Wil jij graag kennis maken met de leuke puppy producten van Beeztees? Vraag dan nu een gratis Puppy Pakket* aan! Naast leuke speeltjes, vind je in het puppy pakket een boekje met allerlei leuke weetjes en handige tips & tricks! Bereid je voor op de komst van jouw kleine viervoeter en bestel direct het gratis puppy pakketje!

Wil jij helemaal klaar zijn voor de start? Maak dan kennis met de Beeztees Puppy Startersbox. De Startersbox zit boordevol handige en leuke puppy producten voor jouw kleine viervoeter.

* Je betaalt alleen de verzendkosten.
* Op het bestellen van een puppy pakketje zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

ALLES WETEN OVER PUPPY’S!

Of je nu voor het eerst een puppy in huis haalt of je jouw kennis over puppy’s wilt vergroten, wij hebben alles wat je moet weten om je goed voor te bereiden op de komst van je nieuwe pup. Van het leren van commando’s en het voorstellen van jouw pup aan andere honden, tot het zindelijk maken van jouw kleintje en het selecteren van het beste puppy denkspeelgoed. Lees alles wat je wilt weten over puppy’s in onze online puppy gids!

Hoe groeit een pup
puppy 6 maanden oud
puppy 4 maanden oud

Wil jij op de hoogte blijven?

Ben jij, net als wij, ook helemaal weg van lieve, schattige, kleine puppy’s? Volg ons ook op Instagram via @beeztees_puppy! Hier delen we wekelijks handige tips, leuke weetjes, de nieuwste puppy producten en de schattigste puppyfoto’s! Daarnaast organiseren we via Instagram ook regelmatig toffe winacties!

Heb je net een nieuwe puppy of ga je binnenkort een puppy verwelkomen? Schrijf je in voor onze puppy mails en kom alles te weten over de verschillende levensfases van jouw pup! In deze mails lees je onder andere handige tips en heb je altijd alle links naar onze puppy blogs bij de hand.