Op vakantie met de hond of kat!

Mag jouw huisdier wel eens mee op vakantie, of gewoon een dagje erop uit? Dat is voor iedereen natuurlijk ontzettend gezellig! Speciaal hiervoor hebben we handige, maar ook leuke producten ontwikkeld! Bij een weekendje weg of vakantie met je huisdier staat veiligheid voorop. Denk daarom aan een gordel, reismand of reistas.

Vakantie

Een paar daagjes of zelfs een aantal weken weg! Heerlijk is dat. Tijdens deze dagen is ook je huisdier vrijer en krijgt hij extra aandacht van zijn baasjes. Maar een lange reis, de warmte en de nieuwe omgeving kan even wennen zijn voor je hond of kat. Gelukkig is er eenvoudig verkoeling te vinden, zoals een zwembadje, cooling toys of waterspeelgoed. En zijn er verschillende producten verkrijgbaar om het leven op vakantie nog aangenamer te maken, zoals campinglijnen, reisbakjes en nylon reisbenches die eenvoudig in te klappen zijn. Ben je met het inpakken de weg kwijt en weet je even niet meer wat je allemaal moet meenemen? Bekijk dan de checklist!

Onderweg

Inpakken en wegwezen. Voor de een is het inpakken leuke bezigheidstherapie, voor de ander is het een en al stress. Maar daar sta je dan, auto volgepakt en helemaal klaar voor de reis. Kinderen op de achterbank, naast de hond die natuurlijk ook in de gordel moet. Of heb je wat meer ruimte over en kan ie op een reismat? Voordeel hiervan is dat je huisdier, meer bewegingsruimte heeft en de auto niet zo vies wordt. Regelmatig een tussenstop is fijn voor iedereen, om even de benen te strekken, je huisdier uit te laten en om lekker te drinken en te eten.