Met deze krabmeubels haal je Scandinavië in huis

Strakke lijnen, lichte kleuren en de gebruikte materialen, zoals Fins hout, zorgen dat deze krabmeubels naadloos aansluiten op de populaire Scandinavische woonstijl. Maar nog belangrijker, waar je voorkeur ook naar uit gaat, je kat kan naar hartenlust krabben aan de nieuwe krabmeubels van Beeztees.

Klimmen en klauteren

Heb jij een ambitieuze kat, die niets liever wil dan de top bereiken? Help hem of haar een handje met deze torenhoge krabmeubels. Het Beeztees Krabmeubel Mirza is 135 cm hoog. De zijwanden zijn voorzien van sisal krabmatten en op elk plateau ligt een zacht kussentje.

De ultieme chillplek

Naast krabben, heeft de gemiddelde huiskat nog twee hobby’s…. chillen en een oogje in het zeil houden. Ongegeneerd luieren kan nu ook in stijl. Deze kattenhuisjes staan ongetwijfeld schitterend in je woonkamer. Lekker dichtbij waar de actie is, zodat jouw viervoeter alles in de gaten kan houden.

Do not disturb!

De wereld van een kat, draait om de kat. Hij of zij is de baas in huis. Een eigen plek waarin jouw kat zichzelf ongestoord kan terugtrekken is dan ook geen overbodig luxe, maar een absolute must! De meubels Pitoux, Brego en Vajra hebben allemaal een donker plekje, waar jouw kat zich in kan verstoppen.

The finishing touch

Staat jouw kattenpaleis helemaal vol, maar wil je nog net dat beetje extra voor de hoogheid? Dan zijn deze krabplanken misschien wel precies waar je naar op zoek bent. Bevestig ze aan de muur of leg ze eenvoudig op de grond. Krabplezier waar je wilt, wanneer je wilt.