Hondenspeeltjes van sumo, enorm sterk speelgoed

Hondenspeeltjes van Sumo, enorm sterk speelgoed!

Samen spelen met je hond of juist de hond uitdagen tijdens het alleen zijn. Met al dat spelen is het fijn als de hondenspeeltjes niet zo snel kapot gaan. Deze verschillende hondenspeeltjes hebben allemaal hun eigen functie en zijn allemaal gemaakt van super stevig rubber. Hierdoor gaat het niet snel kapot en kan de hond er eindeloos mee blijven spelen. De Sumo Fit, Team en Fit Stick zijn speciaal ontworpen voor de interactie met de baas. Samen spelen blijft natuurlijk altijd het leukst! De Sumo Play en Sumo Dental kunnen worden gevuld met iets lekkers. Tips voor het vullen kun je hier lezen.

Bij alle Sumo hondenspeeltjes krijg je twee jaar garantie!

Sumo_playSumo Play, hondenspeeltjes voor alleen vermaak

Door de aparte vorm stuitert de Sumo Play allerlei onverwachte kanten op. Dat zorgt voor een verrassingseffect waar de hond geen genoeg van kan krijgen. Ideaal om de hond beweging te geven en mentaal te stimuleren.

 

Sumo_FitSumo Fit

De hond is van nature een jager. Met Sumo Fit wordt dit instinct gestimuleerd. De hond kan de Sumo Fit apporteren waardoor hij niet alleen beweging krijgt, maar waardoor ook de relatie tussen de hond en het baasje wordt verbeterd.

 

Sumo_TeamSumo Team

Honden zijn er dol op om samen te spelen met hun baas. De Sumo Team stimuleert actief spelen samen met de hond. Het vergroot wederzijds respect en vertrouwen. Dit stimuleert de samenwerking. De Sumo Team is verkrijgbaar in het oranje en groen.

 

Sumo_DentalSumo Dental

De Sumo Dental heeft dezelfde vorm en voordelen als de Sumo Play. Met een bijkomend voordeel. De Sumo Dental masseert het tandvlees van de hond en helpt tandsteen en plak te voorkomen.

 

 

Sumo_fit_stickSumo Fit Stick

De hond is van nature een jager. Met Sumo Fit Stick wordt dit instinct gestimuleerd. De hond kan de Sumo Fit Stick apporteren waardoor hij niet alleen beweging krijgt, maar waardoor ook de relatie tussen de hond en het baasje wordt verbeterd.

 

Sumo Fit Bone0626700

De hond is van nature een jager. Met de Sumo Fit Bone wordt dit instinct gestimuleerd. De hond kan de Sumo Fit Bone apporteren waardoor de relatie tussen de hond en het baasje wordt verbeterd. Verschil met de Sumo Fit is het design.

 

Sumo Fit Ball

Ook de Sumo Fit Ball is geschikt voor het apporteren, waardoor de relatie tussen de hond en het baasje wordt verbeterd. Het verschil met de Sumo Fit en Sumo Fit Bone? Het design. Wordt jouw hond gek van ballen, dan zou dit zomaar het juiste speeltje kunnen zijn.

 

Sumo_mini

Sumo Mini’s

Ook aan de puppy’s is gedacht. De speciale Sumo Mini’s zijn gemaakt van, net zo sterk, maar zachter rubber waardoor de tanden niet worden beschadigd. De Sumo Mini hondenspeeltjes zijn verkrijgbaar in de varianten Play, Fit, Team en Team Pully.

 

Nieuwsgierig geworden? De sterke hondenspeeltjes zijn verkrijgbaar bij een groot aantal winkels, bekijk hier de verkooppunten.