Het wordt warm buiten, maar geen zorgen, want Beeztees heeft alles onder controle met onze verkoelende collectie voor jouw huisdier! Laat de zomerse hitte jouw harige vriendje niet uit zijn vacht laten gaan. Met onze koelmatten, koelhalsbanden, hondenzwembaden, likmatten, Fill ‘N Freeze speeltjes, en splashballen blijft je huisdier koel en comfortabel, zelfs als de temperaturen stijgen. Dus laat die warme dagen maar komen, want met Beeztees is verkoeling altijd binnen pootbereik!

Beeztees Zwemvest

Het Zwemvest is de perfecte bescherming voor jouw hond in het water! Met uitstekend drijfvermogen, verstelbare pasvorm en opvallende rode kleur voor zichtbaarheid. Verkrijgbaar in verschillende maten.

Beeztees Quick Cooler Koelmat Izi

Geef je hond de perfecte chill-out met de Quick Cooler Koelmat Izi! Zelf-activerend voor directe verkoeling, helpt deze mat je hond voldoende koel te blijven tijdens hete zomerdagen.

Beeztees Sprinkler Mat Stay Cool

Laat je hond dubbel plezier beleven met de Sprinkler Mat Stay Cool! Een echte eyecatcher met zijn speelse design en verkoelende functie. Gewoon aansluiten op de waterslang en je hond kan lekker spelen én afkoelen tegelijk!

Beeztees Zwembad Doggy Dip

Het ultieme zwemplezier voor je harige vriend! Dit hondenzwembad Doggy Dip biedt verfrissing op warme zomerdagen, met een handige afsluitbare stop om het water gemakkelijk weg te laten lopen. 

Beeztees Hondenspeelgoed Fill-N-Freeze Fruit

Het hondenspeelgoed Fill-N-Freeze Fruit, gemaakt van siliconen, biedt verkoeling op warme dagen. Vul het met water, vries het in en laat je hond genieten van een verfrissende traktatie om de zomer door te komen!

Beeztees Likmat Ijsje

De siliconen Likmat IJsje combineert plezier en functionaliteit in één! Smeer de favoriete traktatie van jouw hond op de mat en laat hem genieten van een uitdagende liksessie. Door het patroon van de likmat zal de snack of het natvoer in de uitsparingen gaan zitten. Ideaal om schrokken tegen te gaan!

Tip! Leg de likmat met natvoer even in de vriezer. Zo heeft jouw hond een heerlijke frisse snack tijdens warme zomerdagen.

Beeztees Hondenspeelgoed Splashy Snake

Met Splashy Snake hondenspeelgoed krijgt je hond verkoeling en speelplezier! Sluit hem aan op de tuinslang en zie hoe het water uit de gaatjes sproeit, perfect voor zomerse waterpret.

Beeztees Waterfontein Splashy 

De Waterfontein Splashy biedt je hond verkoeling en speelplezier op warme dagen! Met een eenvoudig te activeren pedaal en compatibel met elke tuinslang