Wist je dat een puppy gemiddeld 16-20 uur slaapt per dag. Heel belangrijk dus dat je kleine pup er comfortabel bij ligt. Naast de hondenbench wil je misschien nog andere plekjes creëren in huis, waar de pup lekker kan dutten en toch dicht bij jou is. De keuze is reuze!

Ga jij voor een zacht knuffelkussen, een gezellig puppy mandje, een XL knuffel om tegenaan te kruipen of een heerlijk zacht vloerkleedje? Geef je pup het allerbeste slaapplekje en geniet samen van ontspannen momenten.

puppy mandje

Comfort in de bench

Ontdek onze zachte en pluizige benchkussens, ontworpen om je kleine vriend extra comfort en warmte te bieden. Met een fijn zacht kussen kan jouw puppy heerlijk ontspannen en genieten van een knusse slaapplek. Naast het comfort, is een benchkussen natuurlijk ook een leuke toevoeging aan de bench.

Kies voor een zacht en fluffy benchkussen en geef je trouwe metgezel de perfecte plek om te rusten en te relaxen.

Wil jij op de hoogte blijven?

Ben jij, net als wij, ook helemaal weg van lieve, schattige, kleine puppy’s? Volg ons ook op Instagram via @beeztees_puppy! Hier delen we wekelijks handige tips, leuke weetjes, de nieuwste puppy producten en de schattigste puppyfoto’s! Daarnaast organiseren we via Instagram ook regelmatig toffe winacties!

Heb je net een nieuwe puppy of ga je binnenkort een puppy verwelkomen? Schrijf je in voor onze puppy mails en kom alles te weten over de verschillende levensfases van jouw pup! In deze mails lees je onder andere handige tips en heb je altijd alle links naar onze puppy blogs bij de hand.

Vraag een gratis puppy pakket aan!

Wil jij graag kennis maken met de leuke puppy producten van Beeztees? Vraag dan nu een gratis Puppy Pakket* aan! Naast leuke speeltjes, vind je in het puppy pakket een boekje met allerlei leuke weetjes en handige tips & tricks! Bereid je voor op de komst van jouw kleine viervoeter en bestel direct het gratis puppy pakketje!

Wil jij helemaal klaar zijn voor de start? Maak dan kennis met de Beeztees Puppy Startersbox. De Startersbox zit boordevol handige en leuke puppy producten voor jouw kleine viervoeter.

* Je betaalt alleen de verzendkosten.
* Op het bestellen van een puppy pakketje zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.