Thuiskomen

Nieuw huis, nieuwe familie, nieuwe indrukken. Voor jouw pup staat er een nieuw leven voor de deur.
Aan jou de taak om achter deze deur een heerlijk thuis te creëren voor je nieuwe familielid.
De eerste weken kun je er goed aan doen om het heerlijke nestje wat je pup achterlaat na te bootsen.
Deze artikelen zullen je daar zeker bij helpen!

Een warm en levendig nest

Dit schattige schaapje is een zachte knuffel waar je puppy lekker tegenaan kan kruipen. Bovendien heeft het schaap een “echte” hartslag, waardoor jouw pup zich veilig en op zijn gemak zal voelen. Om het nieuwe huisje nog eens extra vertrouwd en comfortabel te maken kun je de Warmte Pad Jaia even opwarmen in de magnetron en in het mandje leggen.

This smells like home

Een van de belangrijkste zintuigen van een hond is zijn neus. Door de nestgeur mee naar huis te nemen laat je je pup snel wennen aan het nieuwe huis. Vraag aan de fokker of je een geurlapje in het nest bij de moeder mag leggen, zodat je deze later in het nieuwe mandje kunt leggen. De Odoro Speelbal is speciaal ontwikkeld om een geurlapje in te stoppen. De geurbal voorkomt bijvoorbeeld dat je puppy over het geurlapje heen plast en de geur verdwijnt.

De bench inrichten

Veel mensen kiezen ervoor een bench te gebruiken bij het opvoeden van de pup. Het allerbelangrijkste is dat de pup de bench ziet als een fijne plek. Met de Beeztees Slaapset voor de bench maak je een lekker zacht en donker huisje, waarin jouw pup zich kan terugtrekken. Met het Bench Spiegeltje en Benchhanger Stuhy, maak je het helemaal af en wordt de bench zeker de favoriete plaats in het huis van jouw pup.

Meld je aan en ontvang een Puppy pakket!

Er komt een hele spannende tijd aan! Beeztees wil je graag helpen met handige tips & tricks!
Laat ons kennis maken met jouw pup en wij sturen jou alle informatie die je nodig hebt voor de opvoeding van je hond. Meld je nu aan en ontvang een gratis Puppy pakket, je betaalt alleen de verzendkosten. Wil jij helemaal klaar zijn voor de start? Maak dan kennis met de Beeztees Puppy Startersbox. De Startersbox zit boordevol handige en leuke producten voor jouw pup.

* Op het bestellen van een puppy pakketje zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.