Bij Beeztees begrijpen we hoe belangrijk het is om je hond te verwennen met de beste hondensnacks. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan overheerlijke, gezonde en natuurlijke hondensnacks die perfect zijn voor elke gelegenheid.

Verwen je hond met de lekkerste hondensnacks van Beeztees en ontdek hoe onze snacks kunnen bijdragen aan een gezond en gelukkig leven voor je trouwe viervoeter!

Om een goed overzicht te hebben van wat er allemaal is, hebben we de hondensnacks bij Beeztees onderverdeeld in de categorieën: gebitsverzorgende snacks, hondenkoekjes, kauwbotten, kauwringen, kauwstaafjes en -rollen, natuurlijke snacks en beloningssnacks.

Kauwsnacks voor langdurig plezier

Voor honden die graag kauwen, biedt Beeztees een selectie van hondenkauwsnacks. Deze snacks helpen niet alleen om het gebit van je hond gezond te houden, maar zorgen ook voor urenlang kauwplezier. De kauwsnacks zijn er in verschillende soorten en maten, zo zijn er kauwbotten, kauwringen, kauwstaafjes en kauwrollen. Veel van onze kauwsnacks zijn 100% natuurlijke hondensnacksOf je nu een grote of kleine hond hebt, voor iedere hond is er een geschikte snack beschikbaar!

Dit is slechts een kleine greep uit ons assortiment!

Gezonde en natuurlijke hondensnacks

Onze natuurlijke hondensnacks zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten zonder kunstmatige toevoegingen en conserveringsmiddelen. Beeztees biedt granen-vrije hondensnacks en glutenvrije hondensnacks, ideaal voor honden met allergieën of voedselgevoeligheden. De natuurlijke hondensnacks zijn laag in calorieën, waardoor ook honden die op dieet zijn, kunnen genieten van een snack. Met een lekker varkensoor, gedroogde huid of staart kun je jouw hond op een bewuste wijze goed verwennen.

Dit is slechts een kleine greep uit ons assortiment!

Hondensnoepjes voor tussendoor

Wil je je hond gewoon eens extra verwennen? Onze hondensnoepjes en hondenkoekjes zijn perfect voor die momenten. Gemaakt van hoogwaardige ingrediënten, zijn deze snoepjes een heerlijke verwennerij voor elke hond.

Tijdens de training is het daarnaast ook belangrijk om je hond te belonen met snacks die zowel lekker als voedzaam zijn. Onze training hondensnacks of beloningssnacks zijn speciaal ontworpen om je hond gemotiveerd te houden tijdens de oefensessies. Deze snacks zijn klein van formaat en boordevol smaak, waardoor ze perfect zijn als beloning.

Dit is slechts een kleine greep uit ons assortiment!