Het Formule 1 seizoen is weer in volle gang! Om extra aan te moedigen heeft Beeztees een leuk racing concept ontwikkeld, waarmee je jouw hond en kat ook bij de feestvreugde kan betrekken!

Speciaal voor de GP’s in Nederland en België heeft Beeztees deze super leuke items!

Beeztees Race hond

Met deze race hond hoort jouw hond er tijdens een wedstrijd helemaal bij! Een leuke zachte knuffel zonder piepje, met een fantastische race outfit aan.

Beeztees Racebanden

Zijn jij en jouw hond gek op racen? Dan zijn deze Racebanden een echte must have! Deze racebanden zijn gemaakt van pluche en goed gevuld. Zonder piepje, zodat er in alle rust mee kan worden gespeeld. Wel zo handig!

Beeztees Raceauto Go

Heb jij een stoere hond die van racen houdt? Met de Raceauto Go kan jouw hond alvast een beetje oefenen! Extra leuk door het racegeluid!

Beeztees Finish Vlag

De wedstrijd is pas gewonnen als er daadwerkelijk is afgevlagd! Met deze vlag kan jouw hond de wedstrijd afvlaggen. Vlag gevuld met krinkelfolie.

Beeztees Champawne

Als er wordt gewonnen, dan moet dat natuurlijk worden gevierd. Nu kan jouw hond het feest meevieren met deze superleuke cham”paw”ne fles. De champagnefles is verkrijgbaar in 2 formaten.

Beeztees Katten champagnefles

Met deze kleine champagnefles gemaakt van pluche kan jouw kat elke overwinning mee vieren! Door de veer die uit de champagnefles hangt, lijkt het net of er champagne uit spuit.

Wil je ons gehele Racing assortiment bekijken?