ETEN & DRINKEN

Iedere pup is anders, maar één ding hebben alle puppy’s gemeen. Eten doen ze heel graag! Voor jouw lieve pup kies je natuurlijk een voerbak met een mooi design. Omdat je kleine nieuwe huisgenoot vaak erg enthousiast wordt van zijn maaltijd, zijn de bakjes krasbestendig gemaakt en maken ze minder lawaai dan andere voerbakken. Daarnaast is de onderkant van de bakken voorzien van een anti-slip laag, waardoor je pup de bak niet zo gemakkelijk kan verschuiven.

Op de bodem van de bak staat je pup een leuke verrassing te wachten! Heeft hij of zij namelijk alle brokjes opgepeuzeld? Dat is er een vrolijk plaatje te zien. Als dat niet smullen wordt! Verkrijgbaar in drie designs: Kroksy, Pipa en Filo.

Voorraadbus

De favoriete snacks van jouw pup wil je natuurlijk zo lang mogelijk vers houden. Ook dat doe je nu volledig in puppy stijl! Deze mooie voorraadbus is gemaakt van melamine en heeft een inhoud van 1,5 liter.

Meld je aan en ontvang een Puppy pakket!

Er komt een hele spannende tijd aan! Beeztees wil je graag helpen met handige tips & tricks!
Laat ons kennis maken met jouw pup en wij sturen jou alle informatie die je nodig hebt voor de opvoeding van je hond. Meld je nu aan en ontvang een gratis Puppy pakket, je betaalt alleen de verzendkosten. Wil jij helemaal klaar zijn voor de start? Maak dan kennis met het Beeztees Puppy Kraam Pakket. Het Kraampakket zit boordevol handige en leuke producten voor jouw pup.

* Op het bestellen van een puppy pakketje zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.