Iedere pup is anders, maar één ding hebben alle puppy’s gemeen. Eten doen ze heel graag! Ontdek onze leuke en praktische voer- en drinkbakken voor puppy’s. We weten dat jouw kleine nieuwe huisgenoot vol enthousiasme aan zijn maaltijd begint, daarom zijn onze voerbakjes krasbestendig en geluidsarm, zodat het etenstijd geen onnodig lawaai met zich meebrengt. Dankzij de antislip onderkant blijft de voerbak goed op zijn plek.

Maak van elke maaltijd een feestje voor jouw kleine vriend met onze voer- en drinkbakken of dinersets, speciaal ontworpen om aan alle behoeften van jouw pup te voldoen. Als dat niet smullen wordt!

Voerbak puppy
voerbak puppy

Oei, ik knoei! 

Puppy’s zijn speels en zitten vol energie – maar laten we eerlijk zijn, ze kunnen ook behoorlijk knoeien tijdens het eten en drinken. Gelukkig is er een slimme oplossing om je vloer vrij te houden van water en voerresten: de Beeztees Placemat Humy! Gemaakt van duurzaam silicone, vangt deze handige placemat gemorst water en voerresten op, waardoor je vloer altijd netjes blijft. Schoonmaken is eenvoudig – veeg de placemat af met een vochtige doek of plaats hem in de vaatwasser. Deze praktische placemat is ontworpen in dezelfde stijl als de voer- en drinkbakken voor je pup!

Een smakelijk puzzel

Een ware traktatie voor jouw pup, de Beeztees Likmat Diza is een must-have om jouw pup al spelenderwijs van snacks te voorzien. Smeer de favoriete lekkernij of natvoer van jouw pup op de likmat en laat het slimme patroon zorgen voor een uitdagende eetervaring. Dit bevordert gezonder eten en helpt schrokken te verminderen. De likmat kan zelfs voer bevatten dat ingevroren kan worden, waardoor jouw pup van een verkoelende traktatie kan genieten tijdens warme dagen.

Met deze puppy likmat trakteer je jouw pup op een smakelijke en slimme ervaring!

Wil jij op de hoogte blijven?

Ben jij, net als wij, ook helemaal weg van lieve, schattige, kleine puppy’s? Volg ons ook op Instagram via @beeztees_puppy! Hier delen we wekelijks handige tips, leuke weetjes, de nieuwste puppy producten en de schattigste puppyfoto’s! Daarnaast organiseren we via Instagram ook regelmatig toffe winacties!

Heb je net een nieuwe puppy of ga je binnenkort een puppy verwelkomen? Schrijf je in voor onze puppy mails en kom alles te weten over de verschillende levensfases van jouw pup! In deze mails lees je onder andere handige tips en heb je altijd alle links naar onze puppy blogs bij de hand.

Vraag een gratis Puppy pakket aan!

Wil jij graag kennis maken met de leuke puppy producten van Beeztees? Vraag dan nu een gratis Puppy Pakket* aan! Naast leuke speeltjes, vind je in het puppy pakket een boekje met allerlei leuke weetjes en handige tips & tricks! Bereid je voor op de komst van jouw kleine viervoeter en bestel direct het gratis puppy pakketje!

Wil jij helemaal klaar zijn voor de start? Maak dan kennis met de Beeztees Puppy Startersbox. De Startersbox zit boordevol handige en leuke puppy producten voor jouw kleine viervoeter.

* Je betaalt alleen de verzendkosten.
* Op het bestellen van een puppy pakketje zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.