Sumo Fit

Is jouw hond een ontembare actieveling? Dan is apporteren vast een van jullie favoriete momenten. Met de producten van Beeztees Sumo Fit wordt apporteren nog leuker. Sumo is erg sterk hondenspeelgoed, waardoor je extra lang plezier kunt hebben van het hondenspeeltje. Zo wordt samenspelen met je hond nog leuker.

Veel honden maak je het meest blij met een gewone stok. Het liefst eentje die hij zelf gevonden heeft in het bos. Maar apporteren met een stok, kan gevaarlijk zijn, omdat er splinters van de stok af kunnen schieten. Deze Sumo Fit Stick is dan ook het perfecte speeltje voor jouw maatje. Vanaf nu heeft hij een eigen stok, die hij overal mee naartoe kan nemen. Bovendien is de Sumo Fit stick gemaakt van sterk rubber, waardoor hij lekker lang mee gaat.

Tijdens het apporteren vindt je hond het vast leuk, om zich niet direct gewonnen te geven. Laat je spierballen zien tijdens een trekspelletje. De sterke hondenspeeltjes van de Sumo Fit serie, zijn er in drie soorten. Naast het sterke rubber, waardoor je het hondenspeeltje ook gemakkelijk kunt gebruiken om te apporteren, zit er een stevig touw aan. Deze compacte speeltjes neem je gemakkelijk overal mee naartoe.

Let op: Laat je hond altijd onder supervisie van een volwassene spelen, Sumo hondenspeelgoed is heel sterk, maar niet onverwoestbaar.

Welke Sumo Fit is geschikt voor jouw hond?