SUMMERTIME

Veel honden zijn gek op water! Vooral tijdens warme zomerdagen is het heerlijk afkoelen met water. Wat verkoeling zoeken nog leuker maakt? Juist, waterspeelgoed! Of je nu opzoek bent naar een hondenzwembad, drijvend hondenspeelgoed of verkoelend speelgoed. De keuze is reuze!

Beeztees Kreeft Frits

Laat jouw hond onwijs veel speelplezier beleven met Kreeft Frits. Dit hondenspeelgoed is gemaakt van zacht pluche, waardoor het aangenaam is voor jouw hond om de kreeft in zijn of haar bek te nemen.

Beeztees Likmat Ananas Za

Met Likmat Ananas Za geef je jouw hond een smakelijke traktatie. Geef jouw hond heerlijke verkoeling tijdens warme zomerdagen, door de likmat met natvoer eerst in te vriezen en daarna aan jouw hond te geven.

Beeztees Vuurtoren

Wanneer jouw hond gek is op zwemmen, dan is deze Vuurtoren het perfecte hondenspeeltje. Dit geweldige hondenspeeltje zorgt ervoor dat jullie samen veel zomerse speel avonturen beleven.

Beeztees Slang Ballo

In de wildernis van hondenspeelgoed, zal jij met Slang Ballo het hart van jouw hond veroveren. Met de zachte pluche kop en het slanke lichaam belooft deze slang eindeloos veel speelplezier voor jouw trouwe viervoeter.

Beeztees Haai Aart

Laat jouw hond al spelenderwijs afkoelen met Haai Aart. Dit hondenspeelgoed is gemaakt van neopreen en blijft drijven op het water. Dit maakt Haai Aart het perfecte speelgoed om te gebruiken tijdens de warme zomerdagen.

Beeztees Fruity Donuts

Wanneer jouw hond de donuts in zijn of haar bek neemt, zal het echte speelplezier beginnen! Het hondenspeeltje heeft namelijk een vrolijke pieper die jouw hond nog meer aanzet tot spelen met de donut.

Beeztees Fill-n-Freeze Fruit

Met hondenspeelgoed Fill-N-Freeze Fruit geef je jouw hond verkoeling tijdens de warme dagen. Vul het speelgoed met water en leg het in de vriezer. Wanneer jouw hond met het bevroren fruit gaat spelen, zal het zorgen voor een heerlijke verkoeling in de bek.

Beeztees Ananas Anne

Het vrolijke hondenspeeltje Ananas Anne gemaakt van mesh, is een ware speelsensatie voor jouw hond. Zowel de knisperfolie als de pieper in dit speeltje zal de nieuwsgierigheid van jouw hond extra prikkelen en het aanzetten tot spelen met dit hondenspeeltje bevorderen.

Beeztees Meloen Spikie

Laat jouw hond al spelenderwijs afkoelen in het water met Meloen Spikie. Dit hondenspeelgoed is gemaakt van neopreen en blijft drijven op het water. Dit maakt Meloen Spikie het perfecte speelgoed om te gebruiken tijdens de warme zomerdagen.