Met de feestdagen in zicht, biedt Beeztees een unieke collectie om je huisdier helemaal in de kerstsfeer te brengen. Verwen jouw hond of kat met de leukste kerstspeeltjes in de vorm van een sneeuwpop, kerstboom, rendier en nog veel meer! Gaat jouw hond dit jaar in stijl mee naar het kerstdiner? Een leuke kersttrui, schattige kerstsjaal of chique kerststrik zal jouw hond fantastisch staan. Ook overheerlijke snacks en koekjes mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens de Kerstdagen. We hebben ze in allerlei verschillende soorten en maten, maar wel allemaal in kerststijl. Tel jij samen met jouw huisdier af naar de gezelligste dagen van het jaar? Dat kan met onze leuke adventskalenders!

Hieronder vind je een greep uit onze Kerst collectie!

Kersttrui Happy Xmas

Hoe leuk is het om samen met jouw hond in een kersttrui op het kerstdiner te verschijnen. De Kersttrui Happy Xmas is voorzien van een vrolijk motiefje met onder andere de kerstman, rendieren en cadeautjes.

Kerststrik

Ga je toch iets meer op chique en wil je ook dat jouw hond dit doet? Dan is het Kerststrikje de perfecte oplossing. Dit strikje ziet er super grappig uit bij jouw hond! Zo ziet jouw hond er zo chique uit, dat hij of zij bijna aan mag schuiven aan tafel.

Kerst Sneeuwpop

Ook al hebben we dit jaar misschien geen sneeuw, jouw hond en jij als baasje hebben met dit speeltje toch een te gekke sneeuwpop in huis! De Kerst Sneeuwpop is gemaakt van heerlijk zacht pluche, waardoor deze perfect is als speeltje én als knuffel.

Kerstbal Jingle

Met hondenspeeltje Kerstbal Jingle is het voor jouw hond eindelijk toegestaan om met een kerstbal te spelen. Een flostouw is bevestigd aan de kerstbal, wat al spelenderwijs bijdraagt aan het reinigen van het gebit van jouw hond.

Rendier Vixen

Ho ho ho, geef jouw hond het trouwe huisdier van de kerstman cadeau. Rendier Vixen heeft geen piep in het lijfje, waardoor jouw hond er echt in alle rust mee kan knuffelen.

Hide & Seek Kerstslee

De Kerstslee kan, naast leuke hondenknuffel, ook gebruikt worden als denkspel voor jouw hond. Verstop snoepjes onder de cadeautjes en daag hem of haar uit! Zal het jouw hond lukken om de kerstcadeautjes te pakken te krijgen?

Kerstlolly

Verwen jouw kat tijdens de feestdagen met deze Kerstlolly. De lolly is gemaakt van zacht pluche en beschikt over een matatabi stokje. Wanneer jouw kat positief reageert op matatabi zal hij of zij het te gek vinden om met dit kattenspeelgoed te spelen.

Kerst Kattenhengels

Met de Kerst Kattenhengels kun jij heerlijk samen spelen met jouw kat. De kattenhengels beschikken over een speeltje in de vorm van een zuurstok, kerstboom of rendier. De sliertjes en veren zullen jouw kat extra triggeren om te komen spelen.

Kerst Donut Smul

Kattenspeeltje Kerst Donut Smul is voorzien van kattenkruid en is geschikt voor uren speelplezier. De betovering van kattenkruid kan er voor zorgen dat jouw kat rustig kan ontspannen. Perfect bijvoorbeeld tijdens de feestdagen wanneer er veel visite is.

Wil je ons gehele Kerst assortiment bekijken?