create happy moments

NIEUWE PRODUCTEN

Blijf uw klant verrassen met een constante stroom van nieuwe producten. Klik hieronder voor de maandoverzichten van onze productlanceringen.

INTERESSANTE DOWNLOADS

Als (r)e-tailer is het belangrijk om goed op de hoogte te blijven wat speelt in onze branche. Beeztees doet regelmatig onderzoek en maakt daar mooie rapporten en interessante whitepapers van.

DUURZAAMHEID

“In 2025 heeft Beeztees binnen iedere relevante productgroep een ‘eco friendly’ alternatief: de duurzame keuze”

BEURZEN EN EVENTS

Ook dit jaar zullen wij vertegenwoordigd zijn op verschillende (trade) beurzen en events. Hier presenteren wij onze eigen merken Beeztees en Designed by Lotte en nemen we u mee in een wereld van innovaties en beleving.

NIEUWS

Beeztees is continue in beweging. Door onze wil om zaken beter en anders dan anderen te organiseren is er regelmatig nieuws te melden wat u kan helpen bij het ondernemen.

OVER ONS

Beeztees brengt een constant vernieuwend assortiment van ‘fun & function’ dierbenodigheden,  dat de consument aanspreekt, competatief is geprijst en gezonde winstmarges heeft. We ondernemen graag met plezier, actief en inventief en samen met u.

SERVICES

Met verschillende gratis diensten zorgen wij ervoor dat u succesvol kunt ondernemen. Immers, gaat het u goed dan gaat het ons ook goed.

DISTRIBUTIE VAN TOPMERKEN

Wij zijn, naast onze eigen merken, ook trotse distributiepartner van een aantal externe topmerken.

LEVERINGSVOORWAARDEN

GROOTHANDEL IN DIERENBENODIGDHEDEN

Beeztees is de groothandel voor dierenbenodigdheden die u zoekt; van hondenspeelgoed tot konijnenhokken en van krabpalen tot vogelhuisjes. Wij zijn precies zoals onze naam doet vermoeden. Een beetje gek, maar wel heel erg leuk!

DutchEnglishGerman