Valentijn hondenspeelgoed

Love is in the air! Waarschijnlijk ben jij iedere dag ook wel een beetje verliefd op jouw huisdier. Op Valentijnsdag kun je jouw partner verrassen, maar het is natuurlijk ook leuk om jouw huisdier op deze dag te verwennen. Speciaal daarvoor heeft Beeztees een leuk Valentijn concept ontwikkeld met pluche knuffels en heerlijke snacks voor jouw hond en leuke kattenhengels en een hartjes krabbox voor jouw kat.

Hieronder vind je een greep uit onze Valentijn collectie!

Beeztees Prins Kikker

Op zoek naar een grote knuffel voor jouw hond? Zoek dan niet verder! Deze te leuke prins kikker houdt een hartje vast. Zodra je de kikker indrukt, maakt deze geluid. Zou deze kikker in een echte prins veranderen als je hem kust?

Beeztees Flossy love

Met dit leuke speeltje kun je jouw hond zeker vermaken. Dit flostouw bevat drie zachte hartjes gemaakt van pluche. Zo kan jouw hond met de hartjes knuffelen of met het touw spelen.

Beeztees Liefdesvarken

Ook het liefdesvarken is een leuke grote knuffel voor jouw hond! Dit varkentje houdt net als de kikker een hartje vast, hierdoor geef je jouw hond extra liefde! Zonder pieper, zodat er in alle rust mee gespeeld kan worden.

Beeztees Liefdesbrief

Met deze leuke envelop kun je jouw hond de liefde verklaren. Maak het extra leuk door er een hide & seek spelletje mee te spelen samen met jouw hond. Je kunt namelijk koekjes of snoepjes in de envelop verstoppen.

Beeztees Partner in crime

Is jouw hond jouw partner in crime? Bevestig dit dan aan hem of haar door dit leuke hartje met sleutel te geven. Zo weet jouw grote vriend dat hij of zij alles voor jou betekent! Dit speeltje is zonder pieper en inclusief katoenen flostouw, wat al spelenderwijs bijdraagt aan het reinigen en flossen van het gebit.

Beeztees XL knuffel Suki

Vind je jouw hond ook zo lief? Geef hem dan een leuk cadeau in de vorm van deze heerlijk zachte  XL knuffel Suki. Suki is een hele bijzonder knuffel, want er zit een soundchip in die “I Love You” zegt.  

Beeztees Heartinas Hondensnacks

Tijdens Valentijnsdag mag je jouw hond wel wat extra verwennen. Dit kun je doen met een leuk speeltje, maar ook met een overheerlijke snack. Deze hartvormige hondenkoekjes passen dan ook perfect bij Valentijn. Zo weet je zeker dat jij erg geliefd bent bij jouw hond!

Beeztees Krabbox Love

Dit speeltje voor de kat is multifunctioneel. Deze krabbox is gemaakt van krabkarton, waardoor jouw kat er naar hartelust aan kan krabben. Ook zit er een leuk speelballetje in dat door de doos rolt. Hier kan jouw kat mee spelen door het balletje proberen te pakken te krijgen.

Beeztees Kattenhengels Muis & Hartjes

Katten spelen graag met kattenhengels en daarom hebben we deze ook twee toegevoegd aan het Valentijn assortiment. Eén kattenhengel met hartjes en eentje met een valentijn muis. Versterk de band met jouw kat door samen te spelen met deze kattenhengels. Zal jouw kat snel genoeg zijn om de hengel te pakken te krijgen?

Wil je ons gehele Valentijn assortiment bekijken?