Pasen is een heerlijke tijd om samen te zijn met familie. Er wordt samen naar paaseieren gezocht en lekker gekookt voor het paasdiner. De lente is van start gegaan, dus het is heerlijk om buiten te zijn en te genieten van het zonnetje, de bloemen en de natuur. Het is een gezellige tijd om te vieren met het gezin en daar zijn huisdieren natuurlijk onderdeel van. Speciaal voor jouw hond of kat hebben we superleuke speeltjes die helemaal passen binnen het thema Pasen!

Beeztees Konijn Flip

Op zoek naar een leuke knuffel voor jouw hond? Konijn Flip is een leuke knuffel waarin een balletje met piep zit verwerkt. Hiermee beleeft jouw hond veel plezier!

 

Beeztees Flatino Kip Jip

Deze Flatino Kip Jip mag niet ontbreken tijdens Pasen! Deze knuffel zonder vulling is gemakkelijk vast te pakken in de bek en lekker zacht om mee te knuffelen!

.

Beeztees Paas Flatino Kuiken Piep

Deze leuke Flatino Kuiken Piep hondenknuffel is lekker zacht. Deze knuffel bevat bijna geen vulling, alleen in de kop. Zonder piep, wel zo fijn voor het baasje!

Beeztees Konijnenei Titi

Als er iets bij Pasen past, dan is het wel Konijnei Titi. Titi is een konijn en paasei in één en daardoor eigenlijk een echte paashaas. Door de vrolijke kleurtjes geeft deze knuffel je interieur ook nog eens een leuk detail.

Beeztees Paasbeer Barry

Ooit een beer in een paashaaspakje gezien? Bij deze! Want hoe grappig is het om deze knuffel aan jouw hond te geven. Paasbeer Barry is gemaakt van heerlijk zacht pluche, waardoor jouw hond er ook heerlijk tegenaan kan kruipen. 

Beeztees Paas Wobblers

Speciaal voor de kat zijn er paaswobblers ontworpen in drie verschillende soorten die allemaal passen binnen het Paasthema: een konijntje, een kuikentje en een lammetje. Doordat deze speeltjes heen en weer wiebelen, wordt de aandacht van jouw kat zeker getrokken!

Beeztees Blij Ei

Dit vrolijke hondenspeelgoed is een Blij Ei met pootjes. Verberg dit speeltje voor je hond en je grote vriend kan ook naar eieren zoeken. Je hoeft niet bang te zijn voor de hele dag gepiep in huis, want deze knuffel bevat geen piepje.

Beeztees Bloem Daisy

De Bloem Daisy is een prachtige madelief. Super leuk om jouw hond ermee in zijn bek te zien rondlopen! 

Beeztees Tulp Tulipa

Ook een tulp mag natuurlijk niet ontbreken. De Tulp Tulipa is prachtig roze en misstaat niet bij Pasen!

Beeztees Zonnebloem Sunny

Haal het zonnetje in huis met de Zonnebloem Sunny. Deze bloem fleurt direct heel je huis op!

Beeztees Paas Kuiken Bobbi

Op zoek naar een schattig speeltje voor jouw hond dat perfect bij de Paasdagen past? Paas Kuiken Bobbi is een lekker zachte knuffel met pootjes gemaakt van flostouw.

Beeztees Paas Kip Kukol

Net als het kuiken is deze Kip Kukol superleuk! Met de pootjes van flostouw wordt al spelenderwijs het gebit van jouw hond verzorgd.

Beeztees Paas Flostouw Wortel

Dit leuke Flostouw Wortel heeft allerlei kleine vriendelijke pluche worteltjes er aan. Op deze manier kan jouw hond zowel met de wortelknuffeltjes spelen alsook met het flostouw.

Beeztees Paasmandje Happy

Tijdens Pasen ga je natuurlijk op zoek naar paaseieren. Met dit leuke Paasmandje Happy kan jouw hond ook mee op avontuur.

Beeztees Snack Florellies

Verwen jouw hond met deze heerlijke hondensnacks. Florellies zijn niet alleen overheerlijk, maar zien er ook nog eens leuk uit!