puppy tuigje

Hoewel je jonge pup nog niet in staat is om lange wandelingen te maken, is het belangrijk om je pup alvast te laten wennen aan een puppy halsband of puppy tuigje. In onze puppy collectie vind je halsbanden en tuigjes die perfect zijn voor de allerkleinsten, met bijpassende riem. Door het zachte materiaal bieden deze halsbanden en tuigjes de ultieme comfort voor jouw pup tijdens korte oefenrondjes. Het materiaal voorkomt schuren of irritatie, waardoor je pup zich op zijn gemak voelt terwijl hij de wereld om zich heen verkent. Met een klik- of klittenband sluiting zijn ze eenvoudig aan en uit te trekken, zelfs bij de meest nieuwsgierige pups.

Je pup leren wandelen aan de lijn

Het aanleren van wandelen aan de lijn is een van de eerste stappen in de opvoeding van je pup. Het is niet alleen een praktische vaardigheid, maar het draagt ook bij aan de sociale interactie van je hond en de band tussen jullie beiden. Het aanleren vraagt geduld en consistentie, maar met de juiste aanpak kan het een lonende ervaring zijn voor zowel jou als je pup. Lees in onze blog alles over je puppy leren wandelen aan de lijn.

Wil jij op de hoogte blijven?

Ben jij, net als wij, ook helemaal weg van lieve, schattige, kleine puppy’s? Volg ons ook op Instagram via @beeztees_puppy! Hier delen we wekelijks handige tips, leuke weetjes, de nieuwste puppy producten en de schattigste puppyfoto’s! Daarnaast organiseren we via Instagram ook regelmatig toffe winacties!

Heb je net een nieuwe puppy of ga je binnenkort een puppy verwelkomen? Schrijf je in voor onze puppy mails en kom alles te weten over de verschillende levensfases van jouw pup! In deze mails lees je onder andere handige tips en heb je altijd alle links naar onze puppy blogs bij de hand.

Vraag een gratis Puppy Pakket aan!

Wil jij graag kennis maken met de leuke puppy producten van Beeztees? Vraag dan nu een gratis Puppy Pakket* aan! Naast een leuke speeltjes, vind je in het puppy pakket een boekje met allerlei leuke weetjes en handige tips & tricks! Bereid je voor op de komst van jouw kleine viervoeter en bestel direct het gratis puppy pakketje!

Wil jij helemaal klaar zijn voor de start? Maak dan kennis met de Beeztees Puppy Startersbox. De Startersbox zit boordevol handige en leuke puppy producten voor jouw kleine viervoeter.

* Je betaalt alleen de verzendkosten.
* Op het bestellen van een puppy pakketje zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.