Aan de wandel

Hoewel je pup nog geen hele lange wandelingen kan maken, is het goed om de pup alvast te laten wennen aan een halsband of tuigje. De halsbanden en tuigjes in de puppy collectie zijn gemaakt van een zacht materiaal, zodat het erg comfortabel zit voor jouw pup. Daarnaast zijn ze eenvoudig te sluiten door middel van een klik- of klittenband sluiting en hebben ze een print.

Een dagje weg

Ga je erop uit met je kleine puppy? Neem hem of haar dan mee een een draag- of reistas. Zo wordt het tripje lekker comfortabel voor jouw kleine vriend. Aan de haak aan de binnenzijde van de tas kun je de halsband of het tuigje vastmaken voor extra veiligheid.

Geen poep op de stoep

Onderweg heb je poepzakjes nodig om achter je pup op te ruimen. Maar wist je dat poepzakjes er ook heel leuk uit kunnen zien? Vooral met deze schattige poepzaktasjes. Ieder tasje matcht met een van de halsbanden of tuigjes uit de puppy collectie.

Meld je aan en ontvang een Puppy pakket!

Er komt een hele spannende tijd aan! Beeztees wil je graag helpen met handige tips & tricks!
Laat ons kennis maken met jouw pup en wij sturen jou alle informatie die je nodig hebt voor de opvoeding van je hond. Meld je nu aan en ontvang een gratis Puppy pakket, je betaalt alleen de verzendkosten. Wil jij helemaal klaar zijn voor de start? Maak dan kennis met het Beeztees Puppy Kraam Pakket. Het Kraampakket zit boordevol handige en leuke producten voor jouw pup.

* Op het bestellen van een puppy pakketje zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.