spelen met je puppy

Puppy’s zitten boordevol energie, maar mogen nog geen lange wandelingen maken. Zorg daarom voor voldoende puppy speelgoed! Spelenderwijs kan jouw pup niet alleen zijn energie kwijt, maar bouwen jullie ook aan een hechte vriendschap voor het leven.

Ontdek diverse soorten puppy speelgoed, zoals interactieve braingames, knuffel speeltjes, kauwspeelgoed en uitdagende trekspelletjes. Ons speciaal ontworpen puppy speelgoed is perfect afgestemd op de behoeften van jonge honden. Geniet samen van speelse momenten die bijdragen aan een gezonde groei en ontwikkeling van jouw pup.

Het vertrouwde nestje

Een nieuw huis is voor puppy’s erg spannend en ze zullen de eerste weken hun nestgenootjes missen. Onze knuffeldoeken en geurlappen zijn ontworpen om de vertrouwde geur van het nestje van de pup op te nemen. Leg deze doek in het nestje voordat je je pup mee naar huis neemt en neem de vertrouwde geur mee naar zijn nieuwe omgeving. Ook bieden we knuffels met heartbeat simulators voor extra comfort en geborgenheid. Deze knuffels bootsen het gevoel van een hartslag na, waardoor je pup zich omringd voelt door de aanwezigheid van zijn nestgenootjes.

Knuffeldoek Unicorn

Scherpe tandjes

Puppy’s zijn voorzien van een geweldige set aan scherpe tandjes, waarmee ze het liefst op vanalles en nog wat kauwen. Kauwspeelgoed is dus van groot belang. In de Beeztees Puppy collectie vind je verschillende kauwringen in een schattig design. Dental toys verzorgen het tandvlees en de tandjes van je pup. Vanaf ongeveer 3 maanden gaat je puppy zijn tandjes wisselen, dit kan nogal wat last geven. De verkoelende bijtring Lou geeft verkoeling en verzacht het vervelende gevoel.

Vooral voor kinderen kan het wat spannend zijn om met de kleine pup met scherpe tandjes te spelen. De touwtrekker Pullina beschermd door middel van een kapje de hand, zodat kinderen onbezorgd kunnen spelen.

Stevig puppy speelgoed

Ontdek ons sterke Sumo Mini speelgoed voor puppy’s, gemaakt van natuurlijk rubber. Met de Sumo Mini speeltjes leer je samen apporteren, wat wederzijds respect en vertrouwen opbouwt. Daarnaast is het perfect kauwspeelgoed en heeft de Sumo Mini Fit ook een reinigende werking op het gebit van je pup dankzij het flostouw. Kies voor speelplezier én gebitsverzorging met Sumo!

Sumo mini fit

Zoek en vind

Haal de kleine onderzoeker in je pup naar boven! Een snuffelmat of -bal is de ideale manier om je pup al spelenderwijs uit te dagen. Verstop wat snoepjes tussen de slierten en laat het spel beginnen! Bekijk hier al onze puppy denkspellen.

Knuffels, knuffels en nog meer knuffels!

Ontdek onze schattige collectie puppy knuffels, perfect voor speelse momenten en knusse dutjes. Onze ruime selectie biedt volop keuze voor je pup, of ze nu willen stoeien of heerlijk willen knuffelen tijdens het rusten. Elk knuffeltje is zorgvuldig ontworpen om het speelinstinct van je pup te stimuleren en ze gezelschap te bieden wanneer ze zich terugtrekken voor een rustmomentje.

Wil jij op de hoogte blijven?

Ben jij, net als wij, ook helemaal weg van lieve, schattige, kleine puppy’s? Volg ons ook op Instagram via @beeztees_puppy! Hier delen we wekelijks handige tips, leuke weetjes, de nieuwste puppy producten en de schattigste puppyfoto’s! Daarnaast organiseren we via Instagram ook regelmatig toffe winacties!

Heb je net een nieuwe puppy of ga je binnenkort een puppy verwelkomen? Schrijf je in voor onze puppy mails en kom alles te weten over de verschillende levensfases van jouw pup! In deze mails lees je onder andere handige tips en heb je altijd alle links naar onze puppy blogs bij de hand.

VRAAG EEN GRATIS PUPPY PAKKET AAN!

Wil jij graag kennis maken met de leuke puppy producten van Beeztees? Vraag dan nu een gratis Puppy Pakket* aan! Naast leuke speeltjes, vind je in het puppy pakket een boekje met allerlei leuke weetjes en handige tips & tricks! Bereid je voor op de komst van jouw kleine viervoeter en bestel direct het gratis puppy pakketje!

Wil jij helemaal klaar zijn voor de start? Maak dan kennis met de Beeztees Puppy Startersbox. De Startersbox zit boordevol handige en leuke puppy producten voor jouw kleine viervoeter.

* Je betaalt alleen de verzendkosten.
* Op het bestellen van een puppy pakketje zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.