Spelen met je maatje

Puppy’s zitten boordevol energie, maar mogen nog geen lange wandelingen maken. Zorg daarom voor (meer dan) voldoende speelgoed. Naast dat jouw puppy door te spelen zijn energie kwijt kan, bouwen jullie aan een ijzersterke vriendschap voor het leven.

Er zijn verschillende type speelgoed te vinden in dierenwinkels. Denk maar aan braingames, knuffeltjes, dental speelgoed of natuurlijk trekspelletjes. Ieder met hun eigen voordelen. We hebben er hieronder een aantal voor je op een rijtje gezet.

Zoek en vind

Haal de kleine onderzoeker in je pup naar boven! Een snuffelmat of -bal is de ideale manier om je pup op spelenderwijze uit te dagen. Verstop wat snoepjes tussen de slierten en laat het spel beginnen!

Scherpe tandjes

Puppy’s zijn voorzien van een geweldige set aan scherpe tandjes, waarmee ze het liefst op vanalles en nog wat kauwen. Kauwspeelgoed is dus van groot belang. In de Beeztees Puppy collectie vind je verschillende kauwringen in een schattig design. Dental toys verzorgen het tandvlees en de tandjes van je pup. Vanaf ongeveer 3 maanden gaat je puppy zijn tandjes wisselen, dit kan nogal wat last geven. De verkoelende bijtring Lou geeft verkoeling en verzacht het vervelende gevoel.

Vooral voor kinderen kan het wat spannend zijn om met de kleine pup met scherpe tandjes te spelen. De touwtrekker Pullina beschermd door middel van een kapje de hand, zodat kinderen onbezorgd kunnen spelen.

Knuffelen!

Jij overlaadt je puppy vast een zeker met honderden knuffels en heel veel liefde. Maar knuffels heb je nou eenmaal nooit genoeg. Deze knuffelbotten, -lapjes, -kussens en xxl knuffels mogen dan ook zeker niet ontbreken in jouw speelgoed collectie.

Puppy Fun

Spelen staat gelijk aan plezier maken! Met deze bellenblaas gaan jullie zeker veel plezier beleven. Puppy’s zijn dol op de glinstering die in de bellen zit en bovendien prikt hij niet en smaakt deze bellenblaas voor honden naar pindakaas!

We sluiten af met de Canina. De Canina is een grappig hondenknuffeltje is de vorm van een konijntje. Je pup kan namelijk, door zijn poot op het lijfje te zetten, de oortjes van het konijntje omhoog laten gaan.

Meld je aan en ontvang een Puppy pakket!

Er komt een hele spannende tijd aan! Beeztees wil je graag helpen met handige tips & tricks!
Laat ons kennis maken met jouw pup en wij sturen jou alle informatie die je nodig hebt voor de opvoeding van je hond. Meld je nu aan en ontvang een gratis Puppy pakket, je betaalt alleen de verzendkosten. Wil jij helemaal klaar zijn voor de start? Maak dan kennis met het Beeztees Puppy Kraam Pakket. Het Kraampakket zit boordevol handige en leuke producten voor jouw pup.

* Op het bestellen van een puppy pakketje zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.