Hondenfietsmand voor achterop

Op een zachte dag is er niets lekkerder dan een heerlijk lange fietstocht in de uitgestrekte natuur, die ons kikkerlandje te bieden heeft. Maar.. dat moet natuurlijk wel comfortabel en in stijl. De Beeztees Houten Fietsmanden voor de hond, hebben een super trendy design en passen op iedere fiets met bagagedrager.

De meeste fietsmanden voor de hond zijn gemaakt voor voorop de fiets. De keuze is reuze en het is voornamelijk afhankelijk van wat jij als bestuurder het fijnste vindt. Is jouw hond iets zwaarder of onderweg wat beweeglijker? Dan is een hondenmand achter op de fiets zeker iets voor jou. Het zit namelijk lekker stabiel en je hoeft niet bang te zijn voor een onverwachte trek aan het stuur.

Veilig op de fiets met de hond

Nog belangrijker dan comfort en stijl is, dat jij en je hond veilig op pad kunnen. De houten hondenfietsmanden worden standaard geleverd met een passende draadkap. Onderweg komen jullie waarschijnlijk een heleboel interessante dingen tegen, de kap zorgt ervoor dat jouw hond niet zomaar uit de mand kan springen. Zo fiets je met je hond overal veilig naartoe.

Universeel kliksysteem

De Beeztees fietsmand voor de hond worden geleverd met een uniek kliksysteem van Klickfix. Dit kliksysteem is geschikt voor elke (elektrische) fiets met een bagagedrager met een breedte van 9-16 cm en spijlen met een diameter van 8-16 mm. De mand klik je ook gemakkelijk vast op V-shape bagagedragers. Bovendien is het kliksysteem van deze hondenfietsmand voorzien van een anti-diefstal vergrendeling. Zo gaan jullie een veilige, comfortabele en stijlvolle tocht tegemoet.