Halloween vieren met je huisdier!

Een griezelige, leuke tijd waar jullie samen van kunnen genieten.

Tijdens Halloween denk je natuurlijk aan pompoenen, spoken, spinnen en griezelige kostuums. De engste Halloween attributen zullen al snel de straten overnemen. Met het te gekke Halloween assortiment van Beeztees kun je nu ook Halloween vieren samen met je huisdier! Ga je langs de deuren voor een rondje Trick or Treat? Dan kan jouw trouwe viervoeter geheel in stijl met je mee! Lees nu snel verder en vind het perfecte Halloween speelgoed voor jouw hond of kat.

Spookachtige Honden Knuffels

Een van de leukste manieren om je hond in de Halloween sferen te brengen, is door hem of haar een spookachtige knuffel te geven. Je kunt knuffels vinden in de vorm van griezelige pompoenen, spooky spookjes, enge vleermuizen, angstaanjagende spinnen en meer. Je hond zal zichzelf uren vermaken met het Halloween knuffel assortiment. 

Vindt jouw hond de perikelen rond Halloween nog net iets te spannend? Dan kan je hem of haar geruststellen met onze minder griezelige knuffels, maar wel in Halloween stijl! Geef jouw hond bijvoorbeeld de leuke Spooky Donuts. De ronde vorm en het gat in het midden van de donuts, maken spelen met deze donuts extra leuk. Ook de Halloween Pompoen Beer is een vriendelijke, zachte knuffel, waar jouw hond fijn mee kan knuffelen.

‘Trick or Treat, Trick or Treat, give me something good to me’. Deze tekst zal je horen wanneer jouw hond speelt met deze pompoenbeer.

Zoek je Halloween speelgoed waar je samen met jouw hond mee kan spelen? Dan zijn de Halloween speeltjes waar katoen flostouw in is verwerkt perfect! Het flostouw van bijvoorbeeld de Flossy Spin of het Halloween Schedel is niet alleen leuk om mee te spelen maar draagt ook bij aan het gezond houden van het gebit van jouw hond. De kleine draadjes zullen namelijk tussen de tanden flossen. Goed voor de tanden en het tandvlees! 

Onze nieuwsgierige katachtige vrienden houden van plezier en samen spelen, vooral als het wordt geserveerd in de vorm van griezelig Halloween speelgoed. Als je je kat wilt betrekken bij de festiviteiten rondom Halloween, lees dan verder om enkele geweldige Halloween speelgoed opties voor je harige vriend of vriendin te ontdekken.

Halloween Kattenhengels

Samen spelen met een kattenhengel draagt bij aan het versterken van jullie onderlinge band. Daarnaast zet je jouw kat aan tot bewegen en stimuleer je met een hengel het natuurlijke jachtinstinct. De kattenhengels zijn verkrijgbaar met spookjes, spinnen, zombies of vleermuizen, helemaal passend dus binnen het Halloween thema. 

Laat je kat jagen, spelen en knuffelen met zijn of haar pluche kattenspeeltje in de vorm van een pompoen of spookje. De veren en het kattenkruid maken de speeltjes extra leuk om mee te spelen!

Kortom, Halloween vieren met je huisdier kan een fantastische ervaring zijn. Het Halloween assortiment voor honden en katten biedt eindeloze mogelijkheden voor veel griezelplezier en avontuur, en het is een geweldige manier om de band met je huisdier te versterken. Dus, waar wacht je nog op? Haal de speeltjes tevoorschijn en maak er een onvergetelijke en angstaanjagende Halloween van voor jou en je huisdier! Let’s get spooky!