Compleet knaagdier assortiment

Jouw kleine knager verdient natuurlijk het beste van het beste. Daarom biedt Beeztees een volledig knaagdier assortiment aan in een prachtige stijl! Naast leuke accessoires wil je jouw knaagdier vast ook wel eens verwennen met iets lekkers. Daarom heeft Beeztees natuurlijk ook gedacht aan lekkere snacks voor jouw kleine vriend!

Een eigen plekje

Het is belangrijk dat jouw knager een eigen plekje heeft om zich even helemaal terug te trekken en even tot rust te komen. Of misschien wil je jouw knager juist een plekje geven waar hij even helemaal uit zijn dak kan gaan en lekker kan spelen. Om die redenen heeft Beeztees verschillende soorten producten in het assortiment: een echt doolhof voor jouw knager, een speelhuisje of een huisje om lekker in te slapen! Ook kun je jouw knaagdier een mandje of eigen tipi tentje geven. Naast dat het er heel leuk en schattig uitziet, ligt het ook erg lekker voor jouw kleine vriend. Een echte win-win situatie.

Bekijk hier de manden voor knaagdieren.

Eten en drinken

Eten en drinken is natuurlijk de belangrijkste levensbehoefte voor jouw knaagdier. Maar dit hoeft niet te betekenen dat dit saai is! Voor ieder soort knaagdier is er een speciaal bakje gemaakt, zodat je er eentje uit kunt kiezen die past bij jouw knaagdier. Zo heeft Beeztees een hamsterbakje, een caviabakje en een konijnenbakje in het assortiment. Om ervoor te zorgen dat het voer of de snacks voor jouw knaagdier ook lekker vers blijven, is er ook een voorraadbus beschikbaar in dezelfde stijl!

Daarnaast kan het ook zijn dat je jouw knaagdier wilt voorzien van vers hooi. Hiervoor hebben we een hooicontainer of een hooiruif in het assortiment. Het voordeel hiervan is, dat het hooi niet los in de kooi ligt waardoor jouw konijn het niet zal gaan gebruiken om er een holletje van te maken. Nu zal hij of zij het echt gebruiken om er lekker van te eten. De hooiruif kan bovendien eenvoudig worden bevestigd aan de kooi door middel van de haakjes.

Bekijk hier alle voer- en drinkbakken voor knaagdieren.

Spelen

Dat een knaagdier van spelen houdt is geen geheim. Hiervoor heeft Beeztees natuurlijk de standaard speelhuisjes, loopschijven en een looprad. Die ken je vast wel! Maar wist je dat het voor een knaagdier ook belangrijk is om hem of haar mentaal te stimuleren? Dit kan met heel veel verschillende speeltjes. 

Zo bestaan er snackrollers, waarmee je jouw knager ook meteen kan belonen. Als jouw knaagdier namelijk goed werk doet, rollen er vanzelf snackjes uit. Ook bestaan er voor knaagdieren snuffelmatten. Dit is eigenlijk hetzelfde als voor een hond. Jouw kleine vriend mag lekker gaan snuffelen en op zoek gaan naar zijn beloning. Dit is echt hard werken voor jouw knaagdier, maar tegelijkertijd heel erg leuk!

Tot slot hebben we nu ook een leuk assortiment aan braingames. In de braingames kun je iets lekkers verstoppen voor jouw knaagdier. Na goed zoeken en snuffelen zal jouw knaagdier zijn beloning vinden. Bovendien passen deze speeltjes allemaal perfect bij de andere accessoires, waardoor je alles mooi in één stijl hebt!

Bekijk hier al het speelgoed voor knaagdieren

Snacken

Natuurlijk wil je jouw knaagdier ook wel eens lekker verwennen met een snackje.

Zo biedt Beeztees verschillende knaagmixen aan. Je kunt deze knaagmixen strooien over de bodembedekking of door de dagelijkse voeding mengen. Naast dat deze mixen erg lekker zijn, zijn ze ook nog eens erg voedzaam. Bovendien kan je dit ook gebruiken om te verstoppen in braingames of in een snackroller.

Als je jouw kleine vriend wilt verwennen met iets groters en exclusievers, kun je ook gaan voor burgers of traktatie sticks. Deze snacks zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en smaken. Jouw knaagdier zal er in ieder geval van genieten. Lekker als tussendoortje of als beloning!

En we zijn nog niet klaar, want er is nog veel meer lekkers! Zo hebben we verschillende soorten hooibalen, hooirollen en zelfs traktatie salades. Want als wij zelf kunnen genieten van een overheerlijke salade, mag onze knager natuurlijk niet achterblijven!

Bekijk hier alle snacks voor knaagdieren