Het creëren van Happy Moments dat is waar Beeztees voor staat. Dit geldt niet alleen voor de momenten tussen huisdier en het baasje, maar ook voor onze klanten, medewerkers en het milieu. Bij het ontwikkelen van nieuwe producten staat onder andere duurzaamheid hoog in het vaandel. Onze missie is dan ook om unieke producten te creëren met oog voor onze omgeving. Onze maatschappelijke doelstelling die hieruit voortvloeit is als volgt:

“In 2025 heeft Beeztees binnen iedere relevante productgroep een duurzaam alternatief: de duurzame keuze”

Momenteel kennen we drie diergroepen waarbinnen we ecologische producten aanbieden als duurzaam alternatief voor de reguliere producten. Dit zijn de diergroepen hond, kat en kip. De ecologische items in deze groepen zijn gemaakt van 100% gerecyclede materialen en de herkomst van deze producten proberen we zoveel als mogelijk transparant te maken. Materialen welke hergebruikt worden in onze producten zijn bijvoorbeeld:

  • Plastic uit drankkartons
  • Plastic afval van Nederlandse huishoudens
  • Plastic wat uit de oceanen wordt gehaald in landen die geen afval verwerkingsregime hebben

Al met al, is het hoofddoel om zoveel mogelijk materialen her te gebruiken en deze te verwerken in te gekke artikelen voor jouw huisdier! Want waarom een nieuwe grondstof gebruiken? Als je deze ook opnieuw kan inzetten?

Onze ecologische artikelen zijn te herkennen aan het Eco-Friendly label en het Minus One by Beeztees label. Met deze labels geven we aan welke producten tot onze duurzame keuze behoren. Dat kan zijn op drie aspecten, namelijk: materiaalgebruik, verpakking en afbreekbaarheid