Beeztees Apportino's

Beeztees Apportino’s

Zwemmen, rennen en spelen, honden krijgen er nooit genoeg van! Met de Apportino’s kun je deze dingen geweldig combineren. Zoals de naam al zegt zijn de Apportino’s erg geschikt voor apporteer-spelletjes. Gooi het speeltje weg en laat de hond het weer terug brengen. En nog leuker, de Apportino’s blijven drijven! Hierdoor kun je het speeltje ook ver het water in gooien, zodat je hond deze kan gaan halen en lekker kan zwemmen.

 

Apportino bal
Een bal is vaak het favoriete speeltje van de hond. Door de uitstekende delen die aan de Apportino bal zijn bevestigd is deze, zowel voor de hond als voor het baasje, makkelijk vast te pakken en weg te gooien.

 

 

Apportino ring
De ring is makkelijk mee te nemen tijdens een boswandeling. Daarnaast is de ring eenvoudig weg te gooien en op te pakken door de hond. Als de ring in het water ligt kan de hond zijn neus door de ring heen steken, zodat hij deze makkelijk kan meenemen tijdens het zwemmen.

 

 

Apportino boei
De boei heeft als voordeel dat deze een ring heeft aan de onderkant. Hierdoor kan het baasje deze met een simpele zwaai ver weg gooien. Hierdoor is de kegel is erg geschikt voor honden die van hard rennen (of ver zwemmen) houden.

 

 

Apportino frisbee
De frisbee is vaak een van de meest favoriete speeltjes van honden. De frisbee kan eenvoudig ver weg worden gegooid en de hond kan hem gemakkelijk vangen. Geschikt voor honden die veel van rennen en het water houden!

 

 

Apportino stick
De stick is gemakkelijk weg te gooien, mede dankzij het kleine formaat. De stick is daarom ook ideaal om mee te nemen naar de bossen of het strand. Door de vorm is de Apportino stick goed te vangen en op te pakken voor de hond en het baasje.